ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Care este secretul formei excelente, al sănătății și tinereții la orice vârstă? Se pare că Madonna, Britney Spears, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey și chiar și manechinul Elle Macpherson l-au descoperit! 
Un intestin sănătos și funcțional este esențial pentru menținerea unei sănătăți optime. Acest organ vital rămâne cel mai neglijat din întregul organism. Iar când fluxul sanguin este supraîncărcat cu deșeuri toxice din cauza disfuncționalităților sale, întregul organism va funcționa la parametri scăzuți.

Dieta omului modern se bazează pe proteină animală, alimente procesate, grăsimi și zahăr. Dacă la această stare de fapt se adaugă stresul și presiunea constantă a lipsei de mișcare fizică, colonul devine un adevărat depozit de deșeuri și toxine care afectează capacitatea de detoxifiere a organismului. Aceasta face materialele toxice să reintre în fluxul sanguin și să se stocheze în celule. În urma acestei autointoxicări, starea noastră generală se situează mult sub potențialul optim și chiar suntem supuși riscului de îmbolnăvire.

Factorii de risc care contribuie la acumularea reziduurilor din intestin:
stresul
ignorarea mesajelor primite de la organism și care ne cer să mergem la toaletă
o dietă bogată în gluten și lactate
consumul de carne roșie și carne procesată
carbohidrații și zahărul rafinat
alimentele procesate, conservanții sintetici, îndulcitorii și alte substanțe chimice
aportul scăzut de apă, care conduce la deshidratare
aportul scăzut de legume
consumul de alcool fără moderație
consumul ridicat de cofeină
băuturile carbogazoase dulci
În afara regimului alimentar sănătos și a mișcării fizice, mai există o metodă sigură de tratament cu rezultate uimitoare pentru slăbire, buna funcționare a sistemului digestiv și a celui imunitar. Beneficiile vor fi vizibile chiar și la nivel cosmetic: tenul va deveni mai luminos și mai curat după câteva astfel de proceduri. O cântăreață britanică s-a lăsat chiar filmată în timpul unei sesiuni. Dar despre ce e vorba?

Metoda se numește colon hidroterapie și constă în irigarea blândă a colonului cu apă caldă filtrată și dezinfectată. Procedura este automată, se realizează cu aparate certificate la nivel european, cosumabile sterile de unică folosință și cu asistența de personal calificat. 
Efectele:
detoxifiere
absorbția mai ușoară a nutrienților vitali prin peretele colonului
retonifierea și corectarea deformărilor colonului
prevenirea unuia dintre cele mai frecvente tipuri de cancer, cancerul de colon
stare vizibilă de întinerire și însănătoșire
autoreglarea sistemului imunitar
nivel ridicat de energie
ten mai luminos și ochi mai strălucitori
claritate a minții

Beneficii cuantificabile: 
ciculație sanguină mai bună
pierdere în greutate
digestie mai bună
Colon hidroterapia remediază multe afecțiuni care de obicei nu răspund imediat la metode clasice de tratament: 
constipație
diaree
sindrom de colon iritabil
balonare și gaze excesive
indigestii
alergii
candidoză
probleme dermatologice, inclusiv ameliorarea psoriazsului
păr și unghii prea fragile
miros corporal anormal
respirație urât mirositoare
dureri de spate
înțepeneală
artrită
oboseală cronică
insomnie
incapacitate de concentrare 
dureri de cap

Așadar, nu este doar un moft de Hollywood. Dincolo de beneficiile de wellness (care de altfel vin „la pachet”), sunt garantate beneficii reale de sănătate. Iar acestea se manifestă la nivel holistic, adică are de câștigat întregul organism per ansamblu, cu rezolvări punctuale acolo unde sunt probleme a căror rezolvare trena de mult.
Pe Britney Spears se pare că a convis-o să testeze colon hidroterapia chiar tatăl ei. 
Oprah Winfrey a lăudat beneficiile procedurii la faimosul ei show și a mărturisit că a ajutat-o enorm în eforturile de recuperare și reintrare în formă. 
Iar Gwyneth Paltrow și-a asociat numele cu un centru care oferă astfel de proceduri la un preț destul de piperat.

În curând, pe www.centruldenaturopatie.ro, mai multe detalii despre locul și modul în care se poate face, la tarife sociale, această procedură de recuperare atât de apreciată și de starurile de la Hollywood. 
 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.