Până pe 15 martie, Comisia Europeană organizează o consultare publică privind „consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”.

„Această consultare se adresează tuturor cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și organizațiilor care manifestă interes față de politica de vaccinare și sănătate publică și față de îngrijirile de sănătate în Europa și în lume”, se arată pe pagina de internet Comisiei.

La mijlocul anului 2018, Comisia Europeană va adopta o propunere de recomandare a Consiliului privind consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare. 

Obiectivul acestei consultări publice este de a afla care sunt opiniile cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și altor organizații relevante pe această temă. Contribuțiile vor fi integrate în procesul de elaborare a unei propuneri de recomandare a Consiliului.

 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.