ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până pe 15 martie, Comisia Europeană organizează o consultare publică privind „consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”.

„Această consultare se adresează tuturor cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și organizațiilor care manifestă interes față de politica de vaccinare și sănătate publică și față de îngrijirile de sănătate în Europa și în lume”, se arată pe pagina de internet Comisiei.

La mijlocul anului 2018, Comisia Europeană va adopta o propunere de recomandare a Consiliului privind consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare. 

Obiectivul acestei consultări publice este de a afla care sunt opiniile cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și altor organizații relevante pe această temă. Contribuțiile vor fi integrate în procesul de elaborare a unei propuneri de recomandare a Consiliului.