Până pe 15 martie, Comisia Europeană organizează o consultare publică privind „consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”.

„Această consultare se adresează tuturor cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și organizațiilor care manifestă interes față de politica de vaccinare și sănătate publică și față de îngrijirile de sănătate în Europa și în lume”, se arată pe pagina de internet Comisiei.

La mijlocul anului 2018, Comisia Europeană va adopta o propunere de recomandare a Consiliului privind consolidarea cooperării în lupta împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare. 

Obiectivul acestei consultări publice este de a afla care sunt opiniile cetățenilor, administrațiilor, asociațiilor și altor organizații relevante pe această temă. Contribuțiile vor fi integrate în procesul de elaborare a unei propuneri de recomandare a Consiliului.

 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews