ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul medicului Burnei a șocat o țară întreagă, când a fost acuzat că ar fi realizat experimente pe copii. Dan Puric consideră că i s-a făcut o mare nedreptate.

Miercuri seară, Dan Puric, invitat la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a vorbit despre acest caz, spunând că „doctorului Burnei i s-a făcut o nedreptate".

„Profesorul Burnei a dat totul țării și nu cere nimic. Sunt venit aici din sete de dreptate. Mie, personal, nu mi-a făcut niciun bine, însă a făcut cetății. Am nopți nedormite, m-am gândit cum se va reface acest om", a spus Dan Puric. „Nu am venit să-l apăr pe profesorul Burnei. Îl apără cele 23 de mii de operații făcute. Copilașii aceia salvați", a mai spus Puric.

Gigi Becali, impresionat de cele spuse de Dan Puric, a intrat în direct, în timpul emisiunii, povestind o discuție pe care a purtat-o cu medicul Burnei.

„Niște doctori mi-au spus că e nevoie de aparate care costă mai mulți bani. Atunci, am spus eu, pentru că era vorba de spitalul unde a activat sora mea, am zis să vină doctorul să-mi spună ce aparate trebuie. A venit la mine un domn doctor, care mi-a întins mâna și mi-a spus: sunt doctorul Burnei. Și acum îmi vine să plâng. I-am spus: pentru că mi-ați adus aminte de sora mea, spuneți ce aveți nevoie. A zis: costă foarte mult. I-am zis: spuneți ce aveți nevoie. Am dat pentru domnul doctor Burnei. Am vorbit cu el mai mult, pentru că m-a impresionat. L-am întrebat: nu aveți oferte din afară? Mi-a spus: domnul Becali, dacă plec și eu (n.r. din România), vai de capul la copiii ăia. Cât pot, salvez și eu. Sunt român și dacă mi-a dat Dumnezeu darul ăsta să vindec copii români, cum să mă duc în străinătate să vindec copii străini? Asta mi-a spus domnul Burnei, în 2007. De atunci, nu mai știu. (...) L-am văzut în cătușe la televizor: am zis, Doamne, ce se întâmplă în țara asta? Cum e posibil?", a spus Becali.