ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este interesant să vedem că un studiu preprint a descoperit asocierea între ratele de deces și ratele de vaccinare, o acoperire mai mare a vaccinării fiind asociată cu o mortalitate mai mare.
 
Datele prezentate în acest material par să susțina teoria vaccinologului Geert Vanden Bossche despre evadarea imună intensificată prin vaccinuri. 
 
Vaccinurile ar trebui să salveze vieți! În schimb, vedem că, cu cât rata de vaccinare crește, cu atât și mortalitatea crește, scrie Igor Chudov, într-un material pe care îl redăm mai jos. 

Medicul John Campbell discută despre acest studiu preprint:


Din păcate, acest tipar „vaccinuri asociate cu o mortalitate mai mare” s-a menținut puternic de-a lungul timpului. Dacă vă amintiți, decembrie 2022 a fost o lună de boală și deces în exces în toată Europa.


Asociere puternică între vaccinare și decese în decembrie 2022

Am decis să compar excesul de mortalitate pentru săptămânile 48-52 (5 săptămâni) din 2022, întrucât datele pentru această perioadă sunt în sfârșit disponibile pentru multe țări. Ratele de vaccinare (din martie 2022) provin de la Our World in Data, iar mortalitatea în exces a fost înregistrată pe baza informațiilor din baza de date despre mortalitate pe termen scurt

Iată datele pentru săptămânile 48-52 din 2022:


Am analizat acest set de date cu un calculator de regresie liniară


Puteți vedea că relația are o mare semnificație statistică și nu are valori aberante majore. Există o relație de cauzalitate? Am scris mult despre asta, iar Martin Neil și Norman Fenton au analizat și ei problema. 

Analiza preprint de mai sus ajunge la aceeași concluzie:

Când controlăm pentru explicațiile alternative, asocierea a rămas valabilă și discutăm rezultatul subliniind cauzalitatea, precum și potențiala eroare ecologică.

Autorii analizează amănunțit datele și exclud Paradoxul lui Simpson și alte ipoteze ale susținătorilor vaccinurilor. Cei curioși pot găsi o mulțime de argumente interesante împotriva considerentelor tipice care resping cauzalitatea, despre care tot auzim. Aruncați o privire la paginile 6 și 7.

Mulți oponenți ai vaccinurilor anti-Covid sugerează că vaccinurile provoacă decese prin diferite mecanisme directe (de exemplu, „proteina Spike ucide încet inima”).

Pot avea parțial dreptate; cu toate acestea, o explicație atât de simplă nu lămurește variațiile mari de la lună la lună ale ratelor deceselor.

Am susținut că mortalitatea în exces asociată cu vaccinurile anti-Covid este mediată de boli transmisibile, cum sunt Covid-19 sau gripa, provocând mai multe decese la persoanele vaccinate sau care au primit rapeluri anti-Covid.

Știrile despre mortalitate din februarie și martie sugerează că afirmația de mai sus este corectă. De ce? Mortalitatea a scăzut mult, iar în Germania, de exemplu, excesul de mortalitate a devenit recent negativ. Acest lucru sugerează că au fost implicați factori temporari, cum sunt bolile transmisibile.

Puteți descărca de aici cele mai recente date privind mortalitatea în Germania.


Marea Britanie asistă, de asemenea, la o reducere binevenită a deceselor în exces, după ce a înregistrat cea mai mare mortalitate din ultimii ani în ianuarie. 


Prin urmare, există ceva care face ca ratele de deces în exces să varieze foarte mult! Astfel, cred că mortalitatea este mediată de bolile transmisibile - Covid sau gripă - dar afectează persoanele vaccinate în mod disproporționat.

Sper că această reducere a mortalității în exces se va dovedi permanentă. Mi-e teamă, totuși, că este temporară, iar mortalitatea se va ridica din nou când următorul val de „variante Covid” sau alte boli misterioase vor îmbolnăvi oamenii.