ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În acest articol, dr. Pierre Kory a compilat date din surse oficiale care arată că persoanele vaccinate au suferit de forme mai severe care au dus la spitalizare și deces, date care sunt preluate în mare parte din afara SUA, deoarece datele din SUA sunt corupte. Oferim mai jos traducerea articolului acestui cunoscut medic american specializat în boli pulmonare și îngrijiri de urgență.  

Datele de mai jos nu sunt complete sau actualizate, dar cred că sunt suficiente pentru a-mi argumenta pozitia. Sunt preluate din postări din iunie și august 2022. Am încetat să mai urmăresc astfel de date, nu numai pentru că vaccinurile s-au dovedit deja ca fiind eșecuri periculoase, dar și pentru că multe servicii naționale de sănătate au încetat să mai publice date care ne permiteau să comparăm soarta celor vaccinați și a celor nevaccinați.

Datele CDC arată că nu există dovezi valide statistic că acestea au prevenit formele severe de boală și decesele la copii. Injecțiile actuale ARNm au fost concepute pe baza tulpinii originale Wuhan și nu au fost testate în studiile clinice pentru eficacitatea față de variantele actuale. Ceea ce ridică întrebarea ce se poate câștiga prin vaccinarea copiilor mici cu un vaccin învechit.

În Irlanda, în martie 2022, în timpul valului mai blând al variantei Omicron, au existat mai mulți oameni în spitalele irlandeze decât în orice altă perioadă în ultimele 12 luni. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că aproape 95% dintre adulții din Irlanda sunt complet vaccinați și aproape 100% dintre persoanele în vârstă sunt vaccinate, inclusiv cu booster. 

În Scoția, la pagina 29 a raportului lor național recent privind COVID-19, datele au arătat că cei vaccinați au avut rate mai mari de spitalizare și deces decât cei nevaccinați. Rețineți că, de atunci, Scoția a luat decizia de a nu mai publica aceste date comparative din cauza „îngrijorărilor că acestea sunt interpretate greșit”. Deși este adevărat că numeroase variabile dincolo de statutul de vaccinare pot contribui la explicarea acestor diferențe, consider îngrijorător că decizia de a înceta publicarea acestor date a fost luată numai după a fost descoperită o eficacitate negativă împotriva formelor severe de boală și a deceselor.

În Israel, directorul unui spital important a declarat recent că cei complet vaccinați nu sunt protejați împotriva formelor severe de boală.

NSW Health din New South Wales, cel mai populat stat australian, cu 8,1 milioane de locuitori, a raportat că 97 din 98 de decesele cauzate de COVID-19 survenite în ultimele două săptămâni au survenit în cazul persoanelor complet vaccinate. Mai mult, cei care au primit trei doze au părut a fi cel mai expuși riscului de spitalizare, transfer în UTI (terapie intensivă) și deces.

Aceste date sunt în concordanță cu raportul recent publicat în New York Times, care a afirmat că „în ciuda ratelor mari de vaccinare în rândul persoanelor în vârstă, COVID i-a ucis în rate mult mai mari în timpul valului Omicron din această iarnă decât anul trecut, din cauza întârzierilor mari de la ultima doză și a capacității variantei de a ocoli apărările imune”. Adaug că aceste rate mai mari de deces în rândul vârstnicilor se constată și în cazul celor care au primit boostere.

Concluzia unui studiu danez recent din prestigioasa revistă Lancet a constatat că, în urmărirea pe termen lung a peste 74.000 de participanți adulți în studiile Moderna și Pfizer, nu a existat niciun beneficiu adus de cele două doze ARNm privind reducerea mortalității din toate cauzele.

Într-un studiu amplu recent al Veterans Administration, cercetătorii au descoperit dovezi tulburătoare: până la șase luni după o infecție cu SARS-CoV-2, dincolo de primele 30 de zile de boală, persoanele vaccinate, cu infecții contractate după vaccinarea completă, prezentau un risc mai mare de deces (raportul de risc = 1,75, interval de încredere 95%: 1,59,1,93).

Superioritatea imunității naturale

O analiză recentă a datelor, care dovedește protecția oferită de imunitarea naturală, analiză bazată pe compilarea a peste 150 de studii de cercetare, a constatat că imunitatea naturală a oferit o protecție egală sau superioară împotriva nu numai a contractării bolii, dar și împotriva spitalizării și a decesului.

În plus, persoanele vaccinate au un risc mai mare să se reinfecteze cu COVID, în comparație cu cele cu imunitate naturală. Un nou studiu preliminar din Bangladesh a constatat că, printre 404 de persoane reinfectate cu COVID, vaccinarea a supus persoanele unui risc de 2,45 ori mai mare să se reinfecteze cu o formă ușoară, unui risc de 16,1 ori mai mare de a suferi o infecție moderată și de 3,9 ori mai mare de a suferi o reinfectare gravă, în raport cu persoanele cu infecție anterioară care nu au fost vaccinate. Deși reinfectările generale au fost rare, vaccinarea a constituit un factor de risc mai mare de reinfectare decât comorbiditățile.

Un nou studiu de la Harvard, „Eficacitatea continuă a vaccinării COVID-19 în rândul lucrătorilor din domeniul sănătății din zona urbană în timpul răspândirii variantei Delta”, a urmărit lucrătorii din domeniul sănătății vaccinați și nevaccinați din Massachusetts și a arătat 0 reinfectări la 74.557 persoane în cazul pacienților infectați anterior comparativ cu 49 de infectări din 830.084 persoane pentru pacienții complet vaccinați.

Un studiu publicat în New England Journal of Medicine a evaluat o cohortă de 1.304 de pacienți încadrându-se într-o definiție foarte strictă a „reinfectării”. În această cohortă, nu au existat decese și nici internări în UTI în timpul reinfectărilor, în timp ce 7 decese și 28 internari în UTI au avut loc în timpul infectărilor primare. În general, a existat o reducere semnificativă statistic cu 90% a rezultatelor constând în forme severe, critice sau fatale de boală în timpul reinfecțiilor. În plus, la toate vârstele, CDC a descoperit că imunitatea naturală oferă protecție egală împotriva spitalizării.

Astfel, în ceea ce privește beneficiile, pe baza celor mai actualizate date, versiunile actuale de vaccinuri mARN Omicron conferă fie o eficacitate în scădere rapidă, fie o eficacitate negativă și nu numai că nu protejează împotriva formelor severe de boală, dar interpretarea mea cu privire la aceste date este că [aceste seruri] cresc riscul de boală severă și deces.

În ceea ce privește varianta actuală B4/5, experiența mea clinică în evoluție rapidă și experiența rețelei mele de colegi arată că persoanele vaccinate contractează forme mai severe de boală și răspund mai puțin rapid la terapiile combinate antivirale și antiinflamatorii.