ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În primul rând, sunt tatăl a doi băieți și sunt, deci, direct interesat de subiectul vaccinărilor. Argumentele mele împotriva obligativității sunt următoarele:


- cel mai important este că fiecare organism, fiecare om este diferit. Fiecare reacționăm în mod diferit atunci când intrăm în contact cu o substanță. Vaccinurile sunt produse de masă și în masă. Trebuie să știți că atunci când se face un vaccin, se face pentru un anumit gen de organism, iar cei care nu se încadrează în interval - ca și caracteristici ce țin de corpul lor - sunt trecuți la „pierderi colaterale”. Asta e realitatea.

- vaccinurile care li se dau copiilor noștri azi NU AU NICIO LEGĂTURĂ cu vaccinurile care ni s-au administrat nouă acum 20-30-40 de ani. Ministrul Sănătății, Victor Costache, spunea deunăzi că pe vremuri, înainte de 1989, „mergeam încolonați” să ne vaccinăm și era bine. Da, dar dl Costache omite un detaliu extrem de important: acele vaccinuri, de dinainte de 1989, erau produse în România, de către români, pentru români. Ce înseamnă asta? Înseamnă că erau vaccinuri adaptate tipului/tipurilor de gene existente în România. Pentru că, genetic vorbind, copilul român nu este identic cu copilul danez, cu copilul francez, englez, rus, etc. Poate nu știați, dar vaccinurile care li se administrează copiilor noștri sunt făcute pentru francezi, americani, nordici, etc. Orice medic știe că oamenii au particularitățile lor fizice în funcție de mediul în care trăiesc. Una este rezistența la ger a nordicului și alta a românului din București. Și încă ceva: vaccinurile făcute înainte de 1989 nu țineau cont de PROFIT. Regimul comunist era primul interesat să aibă subiecți sănătoși, care să muncească și să poată arăta superioritatea „sistemului socialist”, așa cum se spunea pe vremea aia. Azi, vaccinurile sunt produse de privați care sunt interesați în primul și în primul rând, de PROFIT. Adică să vândă cât mai mult, cât mai repede. Ex: dacă un vaccin produs de x are efecte secundare, de ce nu ai cumpăra și remediul pentru acele efecte secundare produs tot de x? Atunci, efectele adverse se spărgeau direct în capetele producătorului, adică Institutul Cantacuzino.

- dacă cei care au vrut această lege erau bineintenționați, puteau să aloce bani pentru angajarea celor mai buni cercetători la Cantacuzino care să ne facă vaccinuri pentru români. De ce nu fac asta? Simplu: pentru că ...profit.

- vaccinarea copiilor, dar și a adulților, ar sta în pixul unui Ministru al Sănătății. Serios, acum: aveți încredere în discernământul unei astfel de persoane din România de azi? Conform proiectului de lege avizat de Comisia de Sănătate a CD, declararea unei epidemii naționale stă în voința Ministrului Sănătății. Și dacă el decide, suntem cu toții vaccinați, fără comentarii. E greu să ne închipuim că așa cum Microsoft, Bechtel, EADS, etc au mituit miniștrii, nu se va găsi o companie din Big Pharma care să „influențeze” un ministru al sănătății? V-ați dori ca un Andrei Caramitru sau alți acoliți de-ai lui să decidă că toți trebuie să fim vaccinați?

- decizia de a vaccina copiii trebuie să aparțină celui care va trage eventualele ponoase ale acestei decizii. Noi suntem cei care stau cu ei atunci când au febră, când au frisoane sau Doamne-ferește, mai rău.

- Ni se spune că „statul are obligația de a asigura sănătatea cetățenilor” și de-aia trebuie să fim vaccinați cu toții. Serios? E vorba de același stat care le-a asigurat siguranța Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu? E cumva același stat care stă cu mâinile-n sân în timp ce mii de copii sunt victime ale traficului de carne vie și au transformat România într-o sursă principală de „materie primă” pentru prostituție și pornografie? ACESTUI stat doriți să-i încredințați decizia de a vă vaccina copiii la grămadă, ca pe vite?

- Ni se spune că „cei care se opun vaccinării sunt niște dacopați, niște troglodiți manipulați de ruși, oameni fără carte”. FALS! Majoritatea covârșitoare NU se opune vaccinării, ca procedeu medical în sine, ci OBLIGATIVITĂȚII. Ei sunt oameni pățiți, oameni ai căror copii au suferit efecte grave post-vaccinale, inclusiv moartea celui mic. Majoritatea celor care refuză vaccinarea și/sau obligativitatea sunt oameni din marile orașe, oameni informați, oameni din tot felul de zone sociale. Ca unul care a investigat această zonă, pot să vă spun că n-am întâlnit niciun om care să argumenteze împotriva obligativității vaccinare cu...Decebal. Mulți dintre cei nevaccinați sunt oameni care locuiesc în zone unde nu există medic, nu există servicii medicale minime sau sunt nomazi. Aștia s-ar vaccina dacă ar avea cine s-o facă sau măcar să-i întrebe de sănătate. Dar în loc să facem asta, vrem să-i injectăm pe-aia care beneficiază deja de servicii medicale.

- Nu vi se pare ciudat că aceleași persoane, jurnaliști sau nu, care susțin că o persoană este liberă să-și aleagă sexul sau genul (chestiuni date de biologie, obiective), susțin însă că nu avem voie să alegem dacă injectăm în noi și în copiii noștri tot felul de substanțe, pe care nu le-ai pune nici la flori în grădină, darămite în organism? De ce se întâmplă asta? Pentru că unii dintre ei sunt agenți de influență ai unor companii farmaceutice, iar alții pur și simplu cred că tot ce vine din zona Occidentală - pe logica: dacă nu crezi că marile corporații acționează doar cu gândul la pacient, ești vândut rușilor.

Jurnaliștii sunt un caz aparte: în afară de cei care fac parte din categoriile mai sus menționate, mai trebuie să știți un lucru. Majoritatea covârșitoare a jurnaliștilor români de azi nu au o viață de familie și deci, nici copii. Pentru mulți dintre ei, distracție înseamnă ieșirea la băut sau drogat la final de săptămână. Nu pot relaționa cu oamenii de familie, ba chiar sunt împotriva lor. Din cauza acestui stil de viață profund corupt, acești jurnaliști simt nevoia să compenseze și să susțină pe cei care vor să „purifice” societatea. Inclusiv de corupție, printre altele. Pentru că nu au niciun Dumnezeu, ei își închipuie că dacă toți vom sta cuminți și vom face ce ne va spune autoritatea în care cred ei - SPITALUL ȘI POLIȚIA - vor putea în continuare să trăiască dezordonat, fără să sufere vreo consecință pentru acțiunile lor nesăbuite. Știu asta pentru că am fost, ani de zile, printre ei. Nu vorbesc din povești, ci din realitate.

Deci, de-acum, când veți citi un articol în care oameni normali sunt insultați în fel și chip - dacopați, vânduți rușilor, fanatici, etc - uitați-vă la numele celui care a scris articolul. Și căutați-l și vedeți ce descoperiți și dacă aveți ceva în comun cu el. Mă tem că nu.

- Un ultim cuvânt despre medici. Nu cred că există vreun medic - chiar și de la țară - care să nu fi fost într-o „informare” despre cutare medicament, făcută pe banii vreunei companii pharma. Dacă o fi vreunul, cinste lui, dar nu cred să existe. Aceste „informări” sau „cursuri” sunt de fapt lobby pentru folosirea unui anume medicament, produs de o anumită companie. Unii medici au și comisioane din vânzări...Alții primesc „donații” pe ONG-uri: Numai Streinu-Cercel a primit sute de mii de euro. Acești oameni sunt direct interesați ca vaccinul cutare să se vândă. Poate de aceea în România se petrece următoarea minune: la noi în țară, copiii vaccinați nu fac nici măcar efectele adverse prevăzute în prospectele vaccinurilor. Cum se poate? Păi așa: copiii fac aceste efecte adverse, dar MEDICII NU LE RAPORTEAZĂ ÎN RAPI. Astfel, dacă OMS raporta în 2016 că 1 din 1000 de copii prezenta reacții adverse după vaccinul BCG, în România, raportul era de 1 la 172.012! Ori suntem noi unici în lume, ori e o mare rețea de corupție, care leagă medicii de Big Pharma și acoperită de Stat pentru a vinde cât mai multe vaccinuri.

Și acum mai doriți vaccinare obligatorie?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews