ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, locotenentul Ted Macie, un ofițer activ în Corpul Serviciului Medical al Marinei SUA și denunțător, a dezvăluit date de la Departamentul Apărării care indică o creștere semnificativă a afecțiunilor cardiace în rândul piloților militari în urma vaccinării anti-COVID-19, relatează thegatewaypundit.com.  

Macie, care servește și ca administrator sanitar al Marinei și recrutor medical, a împărtășit aceste constatări într-un videoclip recent, explicând îngrijorările exprimate inițial de soția sa, Mara Macie, candidată pentru districtul 5 al Congresului din Florida, în Camera Reprezentanților.

Mara Macie a publicat pe rețelele de socializare o postare în care a criticat modul cum au fost tratați mii de membri ai serviciului în timpul campaniei de vaccinare, evidențiind o neîncredere puternică în conducerea militară și cerând tragerea la răspundere și justiție.

„Este posibil să fi văzut postarea recentă a soției mele și vreau să detaliez și să explic de ce nu sunt suficiente reintegrarea, plata retroactivă și scuzele”, a spus Macie într-un videoclip postat pe X.

Potrivit datelor prezentate de locotenentul Macie, a existat o creștere semnificativă a diferite afecțiuni cardiace în rândul piloților. Cifrele arată creșteri ale ratelor unor afecțiuni precum boala hipertensivă (36%), boala cardiacă ischemică (69%), boala cardiacă pulmonară (62%), insuficiență cardiacă (973%), alte forme de boli cardiace (63%) și cardiomiopatie ( 152%) comparativ cu media pe cinci ani înainte de 2022.

Aceste dezvăluiri vin în urma unui raport al Gateway Pundit publicat în iulie, care a citat un studiu militar scurs în presă, care recunoaște creșterea cazurilor de miocardită cu cel puțin 151% după vaccinarea Covid în armata SUA.

Gilbert Cisneros Jr., subsecretar al Apărării pentru personal și pregătire, a confirmat creșterea, menționând 275 de cazuri de miocardită în 2021, o creștere semnificativă față de media anuală observată din 2016 până în 2020.

Conform celor mai recente date de la Armata SUA, începând cu 13 octombrie 2022, 97% dintre soldații în serviciu activ sunt complet vaccinați anti-COVID-19. Rata de vaccinare în cadrul Gărzii Naționale a Armatei și a Rezervei Armatei SUA este puțin mai mică, 90% și, respectiv, 91% dintre soldați fiind complet vaccinați.

Într-un răspuns ferm postat la apelul senatorului din Missouri Eric Schmitt de a fi reangajați membrii din serviciu anterior concediați, cărora să li se ofere „salariul integral plătit retroactiv, gradul și scuze”, Mara Macie a subliniat lipsa puternică a încrederii în conducerea militară în rândul celor afectați de „ordinele ilegale” de vaccinare.

Mii de militari au fost tratați fără respect și concediați din cauza tiraniei, totuși invocarea dificultăților privind recrutarea ca motiv pentru care [reangajarea acestora] ar trebui să fie o prioritate nu ține cont de starea militarilor.

Există o lipsă totală a încrederii în conducerea militară în rândul nu numai al celor care au fost scoși din funcție fără voia lor, ci și al celor care au plecat voluntar (inclusiv cei pe punctul de a intra la pensie), cei care nu au vrut să se vaccineze, dar au fost constrânși, și în rândul nostru, al membrilor familiilor, cărora ni s-a spus că sănătatea mintală și fizică a comunității noastre este importantă pentru această presupusă conducere.

Tragerea la răspundere este singurul răspuns. Vocea fiecărui membru militar care a suferit din cauza acestor ordine ILEGALE trebuie să fie auzită în fața Congresului. Fiecare „conducător” militar care a fost informat de către membrii serviciului militar, care au invocat legea și nu au făcut nimic, trebuie investigat, până când îi vom elimina pe toți cei care au pus cariera mai presus de siguranța mintală și fizică a militarilor noștri și a familiilor lor.