ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discuțiile despre proiectul de obligativitate a vaccinării sunt în continuare, în toi, iar  Guvernul nu dă niciun semn că ar da înapoi în privința actului normativ.

O contribuție interesantă la această dezbatere a adus-o jurnalistul Răzvan Dumitrescu, cel care a realizat săptămâna trecută o emisiune despre acest subiect la postul de televiziune clujean NCN.

În cadrul emisiunii, la care a luat parte prin telefon și doctorul Răzvan Constantinescu, editorialist al ActiveNews.ro, Dumitrescu a prezentat un fragment dintr-o emisiune a postului de televiziune american, CBS, în care jurnaliștii americani prezintă o anchetă cu fapte indubitabile: realizatorii unui studiu despre efectele vaccinului anti rujeolic au omis date statistice care sugerau că băieții de culoare care se vaccinau înainte de 36 de luni prezentau un risc ridicat de autism.

Aceste declarații au fost făcute de doctorul William Thompson, unul dintre medicii care lucrează la CDC (Center for Disease Control), o entitate guvernamentală americană.

Dr. Thompson a predat toate documentele necesare Congresmanului american Bill Posey și după studierea a peste 100.000 de file, parlamentarul american a făcut această declarație chiar în Congres: autorii studiului nu numai că au ascuns date, dar au decis să distrugă dovezi care arătau că băieții afro-americani cu vârsta de sub 36 de ani sunt mai susceptibili să dezvolte autism sau simptome similare autismului din cauza vaccinului ROR.

Emisiunea a fost difuzată în SUA pe 29 octombrie, 2015. Concluzia îi aparține lui Ben Swann, realizatorul emisiunii: 

„De ce trebuie să fim pro-vaccinuri, date în toate cantitățile, tot timpul, tuturor oamenilor sau riști să devii considerat anti-vaccinare? Vaccinurile probabil au salvat mai multe vieți pe această planetă decât orice alt progres medical. Poate știți asta, dar ce poate nu știți e că toate vaccinurile în toate cantitățile pentru toată lumea nu sunt sigure”.

Pentru Cluj | 17 August 2017

Posted by NCN TV Cluj on 17 August 2017