ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul om de știință care a lucrat în GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), dr. Geert Vanden Bossche, virusolog independent și expert în vaccinuri, a purtat recent un dialog cu investigatorul Steve Kirsch, în care au vorbit despre situația la care ne putem aștepta în viitorul apropiat.

„Mutațiile nu mai sunt limitate la proteina spike, ceea ce indică o activitate sporită a CTL (celule T citotoxice) pentru a diminua infecțiozitatea virală”, a spus Bossche lui Kirsch cu privire la cele mai noi mutații detectate. „Această activitate a CTL este responsabilă pentru declinul celulelor T, care, de fapt, stimulează anticorpii neutralizanți care previn virulența”.

Înainte ca vaccinarea să fie lansată în cadrul Operațiunii „Viteza luminii”, Bossche avertiza că distribuirea unui așa-zis „vaccin” chiar în mijlocul unei „pandemii” a fost o idee foarte proastă.

„În cele din urmă, această evoluție duce inevitabil la apariția unei variante extrem de virulente care poate provoca valuri de spitalizări și boli severe în țările foarte vaccinate – desigur, doar în țările foarte vaccinate”, a subliniat Bossche, vorbind despre modul modul cum acest fenomen pare să se întâmple doar în țările dezvoltate, foarte afectate.

„După umila mea părere, ceea ce vom vedea este ceva total fără precedent în ceea ce privește amploarea valului de morbiditate și, din păcate, de mortalitate pe care îl vom vedea”.

Întrebat de Kirsch despre ce va implica acest fenomen viitor „total fără precedent”, dr. Bossche a speculat că între o treime până la aproape jumătate dintre oameni ar putea muri ca urmare a modului cum vaccinurile Covid au afectat imunitatea și sănătatea publică.

„În unele populații foarte vaccinate... nu aș fi surprins să asistăm la o decimare gravă a populației, în unele populații poate până la 30 sau 40 la sută”, a comentat Bossche.

Economistul Martin Armstrong de la Armstrong Economics a spus că propriul său model pe computer prognozează o „scădere accentuată a populației” în 2032 și în viitor. Poate că această prognoză se bazează pe agenda miliardarului eugenician Bill Gates, care dorește să reducă masiv populația globală, continuând planurile de depopulare ale răposatului său tată.

„Tatăl său a început aceste planuri creând Planned Parenthood, convingând femeile că au dreptul să-și omoare copiii și plasându-le în cartiere minoritare”, a spus Armstrong. „Chiar și judecătorul Ginsberg a comentat că Roe v. Wade a fost doar despre reducerea populației – nu despre drepturile femeilor”.

Un comentator a scris că, probabil, încălzirea globală și schimbările climatice sunt folosite pentru a mușamaliza creșterea ratei deceselor cauzate de vaccinurile Covid la nivel global.

Un altul a scris că, cu atâtea războaie care se desfășoară acum, adevărul despre care vorbește Bossche „va fi îngropat”.

„Războiul și cenzura asociată vor fi folosite pentru a ascunde cadavrele”, a spus un alt comentator. „Vor spune că oameni au murit din cauza Covidului sau a războiului”.