ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Mircea Pușcașu, președintele Asociației Bucovina Profundă și membru al Federației Ortodoxe ProVita, a oferit un interviu în EXCLUSIVITATE pentru ActiveNews după ce a participat la dezbaterile organizate de Ministerul Sănătății privind Legea vaccinării obligatorii.

Medicul a dezvăluit lucrurile pe care nimeni nu vrea să și le asumea în privința vaccinurilor, pasând întreaga responsabilitate pe seama părinților care sunt oarecum obligați să își lase puterea de decizie în cazul copiilor lor pe seama autorităților.

„Lucrurile s-au desfășurat oarecum precipitat. La această lege se lucrează de doi ani de către o echipă care nu și-a dezvăluit deocamdată identitatea. A trecut prin diverse guvernări, iar ceea ce se întâmplă este fără precedent în România. Printr-o lege se încearcă definirea ca obligatorie a unui act medical. Vaccinurile devin obligatorii conform articolului 4, punctul A, iar cei care nu respectă această obligativitate sunt amenințați cu încadrarea la diverse infracțiuni cum ar fi rele tratamente aplicate minorului. În această lege nu există răspundere pentru efectele adverse. Efectele adverse constituie la fel, o infracțiune, dar nu își asumă nimeni o răspundere penală. Legea nu desemnează o persoană care să își asume aceste efecte adverse.

Penal nu răspund nici producătorii, nici medicii, cu atât mai puțin legiuitorii. Singurii care sunt intimidați și al căror consimțământ este viciat prin presiuni și prin amenințările acestei așa zise legi sunt părinții. Legiuitorii prezenți la dezbatere au fost oarecum uimiți de faptul că lumea a fost foarte vocală la această dezbatere și a fost vehementă. Când intri peste un urs, peste puii lui, te aștepți să te mănânce. Acum legiuitorii au călcat niște hotare, au intrat în familie, au luat decizia din mâna părinților și au pus-o în mâna autorităților.”, a spus dr. Mircea Pușcașu în EXCLUSIVITATE pentru ActiveNews.