ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ana-Maria Mihalcea prezintă noi descoperiri cutremurătoare. Într-un nou episod al emisiunii sale, arată imagini detaliate cu micro și nano-roboți în sângele provenind de la persoane nevaccinate, dar care au fost supuse fenomenului excreției.  

„De asemenea, arăt cum acești roboți la scară nano construiesc filamentele și construcțiile de hidrogel”, menționează doctorița. În episoadele în care prezintă imaginile video, ea a arătat cum sferele micelare construiesc filamentele, observate inclusiv în sângele nevaccinaților.

„Dacă oamenii doar ar vedea ceea ce văd eu, ar înceta orice discuții sceptice. Îngrijorarea mea este pentru specia umană, care este în prezent supusă unui proces de fuziune cu tehnologia și cu Inteligența Artificială. Se întâmplă fără acordul nostru, dar acest lucru a fost anunțat de mult în literatura militară, despre nano-tehnologie și tehnocrație, și în scrierile unor oameni precum Klaus Schwab, Yuval Noah Harrari și mulți alții” - avertizează Dr. Mihalcea.

„Cred că, dacă vrem să supraviețuim ca specie, trebuie să lucrăm împreună pentru a găsi soluții. De mult dezbat despre faptul că aceasta este o tehnologie extrem de avansată. Umanitatea se află într-un punct fără întoarcere CHIAR ACUM. TREBUIE SĂ NE TREZIM ȘI SĂ ÎNFRUNTĂM SITUAȚIA ACUM SAU VIITORUL SPECIEI NOASTRE ESTE ÎN PERICOL” - a adăugat ea.

Mai jos, videoul integral cu descoperirile Dr. Mihalcea: