ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Angus Dalgleish este profesor de oncologie la St George's, Universitatea din Londra și director al Institute for Cancer Vaccines and Immunotherapy. Este cunoscut pentru contribuțiile sale la cercetările asupra HIV/SIDA. Într-un articol pentru publicația britanică Express, semnalat și pe ActiveNews, în februarie, el a explicat modul cum a fost suprimat adevărul cu privire la originea virusului SARS-CoV-2, dovezile fiind mușamalizate, iar dezbaterile, interzise.

Într-un articol recent pentru Express, profesorul a avertizat că a constatat o creștere bruscă a cazurilor de recidivă a cancerelor sau de dezvoltare a unora noi, cazuri care au în comun un vaccin recent de rapel anti-Covid. „Administrarea unui vaccin de rapel anti-Covid este asociată cu supresia celulelor T și cu o modificare a tipului de anticorp indus, care, luate împreună, explică de ce sistemul imunitar nu mai este capabil să controleze dezvoltarea cancerelor, așa cum făcea anterior foarte bine”, subliniază el, într-un articol din care redăm mai jos un rezumat:

Guvernul britanic tocmai a anunțat că recomandă și pune la dispoziție rapelurile de vaccin împotriva Covid-19 pentru primăvară și vară, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Steve Barclay, afirmând că asta îi va pune pe toți „în siguranță”.

Săptămâna trecută, Forumul pentru schimb de politici, despre care am fi crezut că va promova o evaluare obiectivă și o dezbatere deschisă, a organizat un forum intitulat „Care este viitorul politicii privind vaccinurile?”, cu vorbitori din partea guvernului și a industriei farmaceutice.

După ce am cercetat vaccinurile mulți ani și, în special, am analizat foarte atent rezultatul politicilor de vaccinare împotriva COVID-19 din întreaga lume, am fost foarte interesat să particip.

Am fost acceptat inițial, dar, după ce am completat formularul, am fost informat că nu mai sunt locuri și am putut totuși să vizionez printr-un link video, unde am putut observa numeroase locuri libere disponibile!

Ceea ce a urmat este cu adevărat incredibil.

Vorbitorii s-au autofelicitat pentru un program „minunat” de vaccinare și s-au arătat foarte mulțumiți de ei înșiși fiindcă urmau să-l lanseze de cel puțin două ori în anul următor și că aveau planuri [pentru crearea de] vaccinuri pentru orice [boală] în viitor.

Au fost selectate foarte puține întrebări și toate au fost, în esență, comentarii aprobatoare.

Am fost membru al unui număr de grupuri care cercetează cu privire la adevărata eficiență a vaccinurilor Covid, în special la copii și adulți tineri. Ca rezultat al [cercetării] multor astfel de grupuri, vaccinul a fost retras pentru toți oamenii sub 50 de ani, ceea ce s-a întâmplat în mare parte din Europa, deși această cifră a fost ridicată și la 75 în unele țări.

Guvernul se confruntă cu o avalanșă de cazuri de vătămări prin vaccin, dar, în același timp, vrea să îi convingă pe toți ceilalți de peste 50 de ani să continue cu această nebunie.

Acest forum nu s-a referit nici măcar o dată la vreaun efect negativ al programului de vaccinare și nici nu a recunoscut profilul oribil al efectelor secundare cu care atât de mulți oameni s-au confruntat.

Lăudându-se cu programul global de vaccinare cu AstraZeneca, nu s-a menționat de ce a fost abandonat în liniște, chiar dacă nu trebuie să căutați mult pentru a constata numărul enorm de rapoarte de afecțiuni cardiace și accidente vasculare cerebrale.

Aceste reacții adverse nu se limitează la AstraZeneca, ci sunt răspândite și în cazul actualelor vaccinuri ARN mesager de la Pfizer și Moderna.

De ce sunt încă oferite când sistemul de cartonașe galbene MHRA [care monitorizează problemele de siguranță] are mult mai multe rapoarte de reacții adverse decât în cazul tuturor celelalte vaccinuri puse la dispoziție în ultimii 50 de ani în Marea Britanie?

Numai acest lucru ar fi trebuit să ducă la stoparea totală a programului de vaccinare, așa cum s-a întâmplat după izbucnirea focarelor de gripă aviară și porcină din 1976 în America. Vaccinurile utilizate la peste 40 de milioane de oameni au fost monitorizate îndeaproape și, de îndată ce a devenit clar că numărul de cazuri de paralizii ale coloanei vertebrale, cunoscute sub numele de sindrom Guillain-Barré, a crescut de patru până la cinci ori peste nivelul normal așteptat, programul de vaccinare a fost stopat imediat.

Cred că am ajuns la acest punct cu privire la vaccinul Covid acum 18 luni.

În ceea ce privește efectele secundare, acestea sunt deosebit de severe la adulții tineri, care în mod clar nu au fost niciodată expuși riscului de a muri de Covid, mai mult decât ar fi fost din cauza gripei anuale.

Creșterea numărului leziunilor cardiace, al accidentelor vasculare cerebrale în exces și a numărului de decese nu a început în cazul tinerilor decât după ce programele de vaccinare au fost lansate și mulți cardiologi de frunte au arătat foarte clar că profilul efectelor secundare depășește cu mult orice beneficiu potențial.

Chiar la începutul pandemiei, am fost coautorul a două lucrări majore, una realizată împreună cu colegii mei norvegieni, în care am subliniat că acest virus a fost proiectat și că în mod clar a scăpat dintr-un laborator, cu avertismentul că virusul a avut o omologie de 80 la sută cu proteinele umane și că proteina spike nu ar trebui utilizată în întregime în vaccinuri.

Din păcate, fiecare producător important de vaccinuri din lume a ales să ignore acest lucru.

A doua lucrare a trecut în revistă toate încercările de vaccinare împotriva coronavirusurilor efectuate până în prezent și a arătat nu numai că toate aceste încercări au eșuat, dar că au indus efecte secundare severe la primate (maimuțe) și că, chiar dacă a fost indus un răspuns imunitar bun atunci, nu ar funcționa pentru variante întrucât sistemul imunitar nu s-ar adapta la variații minore, așa cum am văzut cu Omicron, și că răspunsul ar spori severitatea altor infecții.

Acest lucru explică observația potrivit căreia persoanele care primesc rapel sunt mai susceptibile de a suferi o infecție virală decât cele care nu primesc.

Dovezile că vaccinurile ar fi de vreun folos sunt aproape zero, așa cum Andrew Bridgen a arătat în fața Camerei în detaliu.

Este o rușine națională faptul că parlamentarii nu au ascultat faptele și nu au dezbătut problema.

Acum este oficial recunoscut că una din 800 de persoane care au primit vaccinul dezvoltă evenimente adverse severe sau dizabilități.

Concentrându-ne pe grupa de vârstă de 50-55 de ani cărora li s-a administrat vaccinul, datele arată clar că trebuie vaccinate 40.000 dintre acești oameni pentru a preveni o spitalizare de Covid și sute de mii de oameni pentru a împiedica o persoană să intre în terapie intensivă.

Aceasta este în mod clar o nebunie, deoarece unul din 800 va muri sau va ajunge la terapie intensivă, prin urmare, mult mai mulți oameni sunt tratați pentru evenimente adverse legate de vaccin decât pentru orice problemă legată de Covid prevenită!

Nu rămâne în picioare nici cel mai puternic argument pentru vârstnicii foarte în vârstă, deoarece, pentru a preveni o spitalizare, programul de vaccinare ar fi provocat cel puțin un eveniment advers grav, care a dus la deces sau spitalizare.

Profilul efectelor secundare se înrăutățește și se extinde, iar eu și mulți oncologi din întreaga lume am fost alarmați de creșterea bruscă a cazurilor de recidivă a cancerelor și de dezvoltarea de noi cancere, cazuri care au în comun un vaccin recent de rapel anti-Covid.

Administrarea unui vaccin de rapel anti-Covid este asociată cu supresia celulelor T și cu o modificare a tipului de anticorp indus, care, luate împreună, explică de ce sistemul imunitar nu mai este capabil să controleze dezvoltarea cancerelor, așa cum făcea anterior foarte bine.

Primul cardiolog eminent care a subliniat faptul că aceste vaccinuri au un efect distructiv asupra pacienților săi cardiaci a fost dr. Aseema Malhotra, la un forum de medicină generală din Scoția, unde am fost avertizați că unii dintre medici ne-au catalogat pe noi drept „nebuni periculoși” din Anglia.

Totuși, având șansa de a ne prezenta datele, majoritatea medicilor de familie prezenți ne-au mulțumit pentru că le-am explicat științific de ce ei au observat atât de multe daune după boosterul anti-Covid și au decis să nu-l mai recomande din nou.