ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. John Campbell a încărcat, pe 12 iunie, un video în care a vorbit despre introducerea de vaccinuri mai periculoase în viitor, bazate pe tehnologia ARNm de modificare a genelor, pentru diferite afecțiuni, vaccinuri care urmează să fie injectate în populație.

Moderna a obținut recent aprobarea din partea guvernului pentru noul vaccin ARNm RSV, care urmează să fie lansat în această toamnă.

Campbell a vorbit și despre modificarea vaccinului antigripal pentru a conține tehnologia exotică.

„Așadar, pe lângă RSV, avem acum [vaccinul] antigripal care va fi schimbat în ARNm. Avem, desigur, vaccinuri antigripale existente, însă ei vor să le înlocuiască cu aceste noi vaccinuri cu secvență genetică”, a spus Dr. Campbell.

El s-a referit la un vaccin combinat Covid/gripă, de la Moderna, conținând tehnologia ARNm. 

„Așadar, ar însemna administrarea a două vaccinuri ARNm aceleiași persoane în aceeași seringă în același loc de injectare. Nu inventez aceste lucruri”, a spus Campbell.

Se susține că noul vaccin combinat Covid/gripă este „mai eficient” decât vaccinurile anterioare. „Față de două administrări individuale de vaccinuri, o singură injecție cu vaccinul combinat a provocat un răspuns imunitar mai puternic împotriva ambelor boli”, se menționează în raportul studiului clinic. 

Medicul a discutat și despre modul cum tehnologia ARNm determină organismul să producă o proteină, în cazul vaccinului Covid fiind proteina Spike. Această proteină și ARNm nu rămân la locul injectării, ci ele circulă în întreg corpul, cauzând producerea în diferite părți ale organismului a proteinei secvenței codificate.

El a explicat că noul vaccin codifică trei tulpini diferite de gripă, precum și Covid, așa că probabil va conține un total de patru secvențe ARNm.

Campbell s-a referit la următoarele vaccinuri ARNm a căror apariție este plănuită, cum ar fi cele pentru citomegalovirus (CMV), virusul Epstein-Barr (EBVI), virusul herpes simplex (HSV) (AKA virusul herpes rece), virusul varicelo-zoster (VZV) (zona zoster) și Norovirus.

De asemenea, se dezvoltă și un vaccin ARNm împotriva gripei aviare.

Dr. Campbell a menționat scara industrială a instalațiilor de producție a vaccinurilor ARNm.

„Guvernul britanic a încheiat o înțelegere cu Moderna ultima dată când am verificat... la fel în Australia, noi fabrici uriașe de ARNm fiind construite, la fel în Canada. ARNm pare a fi viitorul, nu-i așa?... Dar asta se întâmplă, sunt dezvoltate la o scară uriașă, iar FDA a aprobat deja una în plus, autoritățile de reglementare din întreaga lume sunt abordate [pentru aprobări], este incredibil, dar planul merge înainte”, a subliniat el.

Dr. Campbell a încheiat într-o notă ironică:

„Autoritățile de reglementare există pentru a ne proteja, sperăm că vor face asta. Sunt finanțate în mare parte de industria farmaceutică, dar sunt sigur că asta nu le va influența deloc luarea deciziilor. Ne așteaptă un viitor interesant”, a comentat el ironic, după ce a menționat toate persoanele care au fost vătămate de vaccin.

Se știe că serurile ARNm Covid cresc letalitatea după doze repetate și dublează rata mortalității pacienților cu Covid, cresc ratele de infecție cu Covid, cauzează turbocancere, afectarea reproducerii, provoacă avorturi spontane, paralizie, creșterea ratelor deceselor în exces, tulburări autoimune, dureri de cap, convulsii și inflamații motale ale inimii, inclusiv la copii, cauzând, de asemenea, erupții ale pielii, pe lângă o multitudine de afecțiuni grave observate în studiile masive pe populații. De asemenea, conțin niveluri de sute de ori peste cele permise de contaminare cu ADN, cu efecte mutagene, putând determina alterarea permanentă a ADN-ului vaccinaților și al descendenților acestora.

În SUA, CDC recomandă tuturor americanilor să primească în continuare vaccinul Covid, recomandându-l inclusiv copiilor mici.