ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dr. Naomi Wolf a descoperit dovezi concrete în documentele Pfizer, potrivit cărora compania și-a proiectat intenționat serurile ARNm pentru a afecta ciclul reproductiv al femeilor la vârsta fertilă. Acest lucru pune o presiune accentuată de depopulare asupra societăților întregi. Există multe alte efecte, cum sunt miocardită, paralizie, accident vascular cerebral, cheaguri de sânge, inclusiv deces.” (Patrick Wood

„Acesta este un roman de suspans, în care se pune întrebarea cum împiedicăm femeile să aibă copii sănătoși? Aceasta este povestea documentelor Pfizer.”

„Acești oameni nu vor ca noi să fim autosuficienți”, a concluzionat dr. Naomi Wolf în fața unui public live la un eveniment recent al VAC. „Ei vor să fim dependenți și speriați.” Oferim mai jos fragmente din discursul său, prezentat de Daily Clout

Capacitatea noastră de a ne reproduce este cel mai mult vizată, potrivit dr. Wolf.

„Un lucru pe care oamenii l-au putut face de mii de ani este să facă copii fără nicio intervenție sau ajutor din partea altcuiva. Este un mod extraordinar prin care rasa umană se poate baza pe sine - și poate supraviețui catastrofelor. Ei bine, Tech Bros. și probabil China vor să ne ia această capacitate de la noi. Acest lucru reiese clar din documentele Pfizer.”

„Există o secțiune a documentelor Pfizer în care Pfizer enumeră evenimentele adverse și concluzionează că femeile suportă 72% dintre acestea. Și, dintre acestea – și acestea sunt cuvintele Pfizer –, 16% sunt «tulburări de reproducere», comparativ cu 0,49% la bărbați. Deci sunt foarte concentrați pe reproducere, pe reproducerea feminină.”

„Și, ca femeie, pentru mine acesta este unul dintre cele mai dureroase lucruri. Eu sunt evreică. Bunica mea a pierdut nouă frați și surori în Holocaust. Deci nu spun acest lucru cu ușurință, dar această diagramă este o diagramă de tip Mengele. Este știința Mengele.”

„De ce este știința Mengele?. Pentru că ei enumeră 20 de lucruri oribile diferite care se pot întâmpla în legătură cu menstruația femeilor.”


Mai multe evenimente adverse legate de reproducere sunt enumerate aici

Iată o parte dintre cele 20 de moduri diferite în care Pfizer admite că ARNm poate deregla sau poate afecta sănătatea reproductivă a femeilor:

• Sângerări menstruale abundente – 27.685 cazuri

• Tulburări menstruale (durere, sângerare abundentă sau absența menstruației) – 22.145 cazuri

• Menstruație neregulată (durate neregulate ale ciclului) – 15.083 cazuri

• Menstruație întârziată – 13.989 cazuri

• Dismenoree (durere în timpul menstruației) – 13.904 cazuri

• Sângerări intermenstruale (sângerări între menstruații) – 12.424 de cazuri

• Amenoree (absența menstruației) – 11.363 cazuri

• Polimenoree (perioade multiple) – 9.546 cazuri

• Hemoragie vaginală (sângerare excesivă a sistemului reproducător feminin) – 4.699 cazuri.

• Oligomenoree (perioade menstruale rare) – 3.437 cazuri

„Mă uit la viețile distruse”, a spus îndurerată dr. Wolf.

„Iar ei [Pfizer] doar le înregistrează cu calm, una câte una.”

Există și un grup în Franța numit Où est mon cycle, care se traduce prin „Unde este ciclul meu?”

Dr. Wolf a prezentat detaliat „lucruri extrem de ciudate” în documentele Pfizer, cum ar fi „fete de zece ani care au menstruație la prima injectare” și „femei în postmenopauză lungă, în vârstă de 80 și 90 de ani, care sângerează din nou după ce au fost injectate”.

Însă nu a fost suficient pentru Pfizer să privească femeile distruse în acest mod, a afirmat dr. Wolf.

„Nu trebuie să fii un om de știință experimentat” pentru a-ți da seama că serurile cu ARNm ale Pfizer cauzează probleme de fertilitate, a subliniat dr. Wolf.


„Ai nevoie de matematică de clasa a 8-a pentru a deduce că, dacă femeile au probleme menstruale oribile în 2021, vor fi probleme de fertilitate în 2023, nu?”


„Acum suntem în 2023”, a spus Dr. Wolf, iar acele probleme de fertilitate s-au concretizat. „Igor Chudov a comparat baze de date din țări din întreaga lume. Un milion de copii lipsesc în Europa. Nu au apucat să se nască. [Există] un număr dublu de avorturi spontane în Scoția [și o] scădere cu 13% până la 20% a născuților vii în întreaga lume. [Există o creștere] de două sau trei ori a numărului de avorturi spontane în Tel Aviv față de situația dinainte. Și așa mai departe, în întreaga lume. Și acum știm de ce. Acum știm mecanismul.”

„Prin urmare, este un atac nu doar asupra omenirii; este un atac asupra viitorului nostru”, a subliniat Dr. Wolf.

„Nu este doar un atac asupra noastră. Nu este doar o crimă în masă, dar este un atac existențial. Și gândește-te la acest lucru cronologic. Sunt foarte îngrijorată că o sursă din Marea Britanie a menționat că ei intenționau să pună sub embargo aceste informații pentru 20 de ani. Ce așteptau să se întâmple în 20 de ani?”

„Cred că acesta este vârful aisbergului. Avem [DailyClout/War Room Volunteers] un raport despre cancere, un raport despre accidentele vasculare cerebrale, avem un raport despre afectarea ficatului, afectarea rinichilor.”

„Nu vreau să vă deprim, dar în jurul vostru sunt oameni care suferă de boli. Niciunul dintre medicii lor nu le spune că aceste boli apar în documentele Pfizer ca efecte secundare și că acum înțelegem mecanismele lor”, a spus Dr. Wolf.