ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Adrian Cacovean, cel care susține că a găsit un tratament homeopat pentru Covid-19, a fost atacat de mass-media și de o serie de figuri din lumea medicală, printre care se află și dr. Vasi Rădulescu, cunoscut ca favorit al televiziunilor. 

Totuși, în apărarea lui a sărit Dr. Pavel Chirilă, cel care a transmis că există cazuri în istorie în care homeopatia a ajutat la stoparea unor epidemii.

Iată mesajul său:

„Domnule Dr. Adrian Cacovean,


Am un cuvânt contra detractorilor Dumneavoastră:

"Sorin Dan Cadar… Știți cum se eliberează științific documentația pentru Phosphor CH 200? Asa încât sa fie "bine evaluat, reglementat și autorizat”, dar mai cu seama dacă știți bine si puteți si dovediți ca remediul respectiv are fix Phosphor CH 200?

Domnule Dr. Vasi Rădulescu: aveți aceleași observații, cum puteți avea certitudinea ca un remediu X CH200 are bilute CH 200 si nu CH 199?

Pana la o interpretare a homeopatiei e cale lungă …

Homeopatia se practica în toată lumea chiar dacă niște USR-isti nu sunt de acord cu ea. Trei USR-isti au propus recent eliminarea homeopatiei, dar parlamentarii „gândind cu creierul lor” au respins propunerea. 

Exista mai multe epidemii în istoria medicinei stopate de terapia homeopata (prima în secolul al XIX-lea în Rusia, alta în secolul al XX-lea în Franta, etc.) 

Vă doresc succes, Dumnezeu să vă ajute.
Prof.univ.dr Pavel Chirilă”