ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce trebuie sa facă cei care au primit vaccinul pentru a se proteja de consecințe? Dr. Peter McCullough a propus un plan de tratament, prezentat în acest video. Iată planul de tratament al Dr. McCullough:

Avem un studiu major acceptat spre publicare cu aceste tratamente. Sunt necesare două soluții pentru a degrada proteina spike, pentru a o elimina din organism: Prima este nattokinaza, 100 de miligrame de două ori pe zi; a doua este bromelaina, 500 miligrame o dată pe zi. Ambele degradează proteina spike în moduri diferite și accelerează eliminarea ei. 

Iar cealaltă terapie reduce inflamația și leziunile create de proteina spike: curcuminul, fie nano sau lipozomal - Curcumin 500 de miligrame de două ori pe zi. 

Toate aceste tratamente sunt disponibile rapid fără prescripție medicală, iar oamenii ar trebui să apeleze la ele, întrucât aceste sindroame sunt grave, așa cum descoperim. Să ne gândim la aceste stopuri cardiace, cheaguri de sânge majore, oameni care se prăbușesc – aceste leziuni majore apar din cauză că proteina spike nu este eliminată din organism. Oamenii pot lua măsuri și pot prelua controlul asupra propriului lor corp.