ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luând cuvântul la reuniunea anuală a Asociației Americane a Medicilor și Chirurgilor, organizată pe 27 octombrie, epidemiologul și internistul Dr. Peter McCullough, un eminent cardiolog, a oferit o prezentare cuprinzătoare, bine documentată, cu privire la crimele „Complexului biofarmaceutic”, originea virusului SARS-CoV-2, cauzele a sute de mii de decese în urma primirii „vaccinului” COVID și despre legătura pe care o arată studiile între „hipervaccinarea” copiilor, ratele ridicate de autism și tulburarea transgender.

Potrivit medicului, pericolele de deces persistă la doi ani după injectarea cu „vaccinurile” Covid. El s-a referit la peste 3.400 de lucrări evaluate de colegi despre leziunile provocate de vaccin, despre dizabilități și decese.

Cardiologul s-a referit și la leziunile suferite de diferite personalități publice, printre care fostul antrenor de la Tampa Bay Buccaneers, Bruce Arians (miocardită), soția lui Justin Bieber (cheag de sânge la creier), Jamie Fox (accident vascular cerebral), Kirk Herbstreit (cheaguri de sânge multiple) și Megyn Kelly (probleme autoimune).

„Avem peste 3.400 de lucrări evaluate de colegi despre leziuni, dizabilități și decese cauzate de vaccin. Există o literatură abundentă cu privire la acestea și o atitudine părtinitoare puternică împotriva publicării acestor lucrări. Este foarte greu să publici o lucrare despre efectele secundare ale vaccinurilor. Foarte greu. Și totuși sunt 3.400”, a spus Dr. McCullough.

O astfel de lucrare este una de la Harvard, referitoare la copii din spital cu miocardită dezvoltată în urma vaccinului Covid. Un alt studiu realizat de Jessica Rose și McCullough a arătat că riscul de a dezvolta miocardită crește cu fiecare doză suplimentară. O altă lucrare de la Yale indică faptul că „leziunea inimii nu se repară la 80%” dintre pacienți.

Analizând documentația despre un incident suferit de un tânăr de 22 de ani „perfect sănătos”, care a murit la cinci zile după vaccinul Pfizer, McCullough a explicat că tânărul a murit la șapte ore după ce a ajuns la spital. În ciuda tuturor măsurilor de resuscitare, inima lui a fost distrusă de inflamație.

Alte două rapoarte de autopsie a unor adolescenți care au murit în somn au fost examinate de experți de la prestigioase universități americane și concluzionează că acești băieți adolescenți au murit de „miocardită indusă de vaccinul Pfizer Covid-19”.

Explicând un studiu amplu din China, care a constatat „o rată crescută de patru ori de embolie arterială și venoasă în vasele retiniene din spatele ochiului”, dr. McCullough a subliniat că „persoanele care fac aceste vaccinuri suferă de fenomene protrombotice. Vedem în cabinetul nostru oameni care vin cu cheaguri de sânge la doi ani după ce au făcut aceste injecții.”

Mai mult, după ce a efectuat un studiu bazat pe autopsii, care a constatat că 74% dintre cazuri au indicat în mod clar că „vaccinul a contribuit la sau a cauzat decesul”, The Lancet l-a șters de pe server după „descărcări record”, a amintit cardiologul. Și totuși, „formularul de consimțământ [pentru vaccin] nu avertizează pe nimeni că poate muri din cauza unei afecțiuni cardiace fatale... sau din cauza unui cheag de sânge fatal.”

Corelații între „hipervaccinarea” copiilor și creșterea accentuată a cazurilor de autism și tulburarea transgender

De asemenea, dr. McCullough a prezentat dovezi tot mai numeroase potrivit cărora creșterea uriașă a numărului de vaccinuri din programul de vaccinare pentru copii a determinat creșterea dramatică a ratelor de autism, ceea ce poate explica și creșterea cazurilor de transgenderism, întrucât cei care urmează astfel de tratamente dăunătoare au această tulburare.

„Știm că a existat o accelerare a programului de vaccinare fără a se acorda atenție siguranței privind combinarea produselor”, a explicat medicul, referindu-se la mai multe rapoarte. „Iar acum avem date clare dintr-un studiu care demonstrează că, odată ce s-a ajuns la mai multe vaccinuri combinate, ratele de autism au început să crească în Statele Unite.”

Deși cauza exactă a autismului rămâne oficial neclară, epidemiologul a observat că, atunci când era copil, rata era de 1 la 10.000, iar acum ea este de 1 la 36. „Cea mai mare schimbare care a avut loc afectând sistemul imunitar este hipervaccinarea copiilor noștri. Când m-am născut, erau cinci vaccinuri. Un copil azi este expus la 180.”

În același timp, dr. McCullough a menționat cinci studii care arată că „a nu face vaccinuri în timpul copilăriei” echivalează cu „rezultate mai bune”, inclusiv „rate mai scăzute de astm bronșic, dermatită alergică…, de tulburare de deficit de atenție, rate mai scăzute ale bolii Asperger și ale cazurilor de autism”. Prin urmare, „în baza studiilor contemporane, este mai sigur [pentru copii] să nu facă vaccinurile”.

În ceea ce privește fenomenul LGBT, asociat cu ratele crescute exponențial de autism, rămâne relevant faptul că procente mari de persoane „care merg să facă o operație transgender tind să aibă autism”, fapt susținut de mai multe studii

Studii ulterioare arată că „programele transgender cresc povara îngrijirilor psihiatrice. Ele nu o reduc, ci o măresc”, a explicat dr. McCullough.

Citând o altă lucrare din Journal of the American Medical Association (JAMA), McCullough a rezumat că așa-numita medicină transgender „crește mortalitatea prin omucidere, sinucidere și alte cauze” „Medicina transgender trebuie interzisă peste tot”, a subliniat el.

Prin urmare, „avem epidemii asociate de autism și transgenderism. Marea majoritate a copiilor care își sacrifică voluntar trupurile pentru a-și schimba sexul au autism sau tulburare din spectrul autismului. Trebuie să înțelegem că sunt o pradă și sunt îndoctrinați”, a conchis dr. McCullough.