ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul cardiolog american Peter McCullough a mărturisit, în timpul unei audieri recente a Comisiei Congresului privind efectele secundare ale vaccinurilor ARNm Covid-19, că a văzut pacienți cu cheaguri de sânge de peste 60 cm, cele mai mari cheaguri de sânge care au fost vreodată văzute în medicina clinică.

„Am văzut pacienți cu cheaguri de sânge de 2 picioare (61 cm) lungime în picioarele lor, după [primirea] vaccin[ului ARNm Covid]”, a afirmat dr. Peter McCullough.

Cardiologul a mai spus că inocularea oamenilor cu vaccinurile ARNm a fost „cea mai periculoasă propunere făcută vreodată de agențiile noastre guvernamentale în țara noastră”.

„Ceea ce am aflat este paradoxal. Kastruita și colegii au publicat [studiul]: "ARN-ul mesager circulă în sânge cel puțin 28 de zile".  

Crowson și colegii săi de la Harvard au arătat că „ARN-ul mesager rămâne ancorat în inimă timp de 30 de zile după vaccinare”, iar oamenii mor din cauza inflamației din jurul acestuia, probabil din cauza proteinei spike.

S-a demonstrat că proteina spike, analizată acum în 3.400 de publicații, provoacă leziuni cardiace și miocardită.

Proteina spike se găsește în mod natural în cheagurile de sânge, „cele mai mari cheaguri de sânge pe care le-am văzut vreodată în medicina clinică. Toate autoritățile de reglementare de pe planetă sunt de acord cu asta!”

De fapt, acum există recomandări în Marea Britanie și Australia cu privire la modul de diagnosticare și gestionare a miocarditei cauzate de vaccin. A devenit ceva comun.

„Proteina spike se găsește în cheaguri, cei mai mari cheaguri care au fost văzute vreodată în medicina clinică!” - a subliniat dr. McCullough.