ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu vă lăsați păcăliți de Boala „X”, „Y” sau „Z”. Acestea nu sunt boli reale. Sunt folosite ca arme pentru a determina acceptarea transferului de finanțare și de autoritate către o organizație nonguvernamentală globalistă nealeasă, OMS, susține Dr. Robert Malone, într-un articol pe blogul său, din care redăm un rezumat:  

În 2018, Organizația Mondială a Sănătății a venit cu ideea „Boala X”, reprezentând o boală care ar putea fi o cauză potențială a unei viitoare epidemii majore sau a unei pandemii. Ideea inițială a fost că planificarea pentru o „Boală X” (imaginară) ar permite oamenilor de știință, oficialilor din domeniul sănătății publice și medicilor să conceapă cele mai bune practici posibile în cazul unei viitoare epidemii sau pandemii. Apoi au adăugat în mod oficial „Boala X” (o boală imaginară) pe lista de agenți patogeni constituind o prioritate.

Ideea cu privire la „boala X” a fost ulterior transformată într-o armă pentru a crea frică atât în public, cât și în guverne. Acest proces a început odată cu comunicațiile în legătură cu COVID-19. Într-un studiu din 2021, s-a constatat că „singurul factor de predicție privind schimbarea comportamentului în timpul COVID-19 a fost frica”. În ciuda constatării lor că frica este legată de scăderea atât a bunăstării emoționale, cât și a celei fizice, autorii au concluzionat că utilizarea fricii pentru a determina publicul să se conformeze constituie singura cale de urmat în sănătatea publică. Autorii scriu:

Cu toate acestea, frica de COVID-19 a fost legată de scăderea bunăstării fizice și a mediului. În general, aceste rezultate sugerează că „frica” și anxietatea în prezent au un rol funcțional și sunt legate de o conformare sporită [din partea publicului] pentru atingerea bunăstării publice.

Fără a mai pune la îndoială etica din spatele folosirii fricii pentru a determina conformarea din partea populației, această logică a devenit apoi consensul oficialilor din domeniul sănătății publice și al guvernelor din întreaga lume. Folosirea fricii pentru a obține conformarea și acceptarea vaccinurilor și a ordinelor de vaccinare forțată, a pașapoartelor de vaccinare, a purtării măștilor, a blocării vieții sociale, a distanțării sociale, închiderea școlilor etc., a fost acceptabilă în numele sănătății publice. Faptul că scăderea bunăstării emoționale și fizice a publicului larg prin promovarea tacticilor [manipulatoare] bazate pe frică a fost un efect secundar acceptabil.

Ieșirea din etapa COVID-19, intrarea în etapa „Boala X”

„Boala X” a fost înlocuită cu COVID-19.

Fără niciun fel de scrupule, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a trecut de la lansarea unui proces științific global folosind Boala X ca model, la utilizarea „Bolii X” ca motor de propagandă pentru a provoca frica de o boală infecțioasă imaginară. 

Apoi către folosirea panicii pentru a obține conformarea publică și guvernamentală pentru un nou Tratat pandemic și mai mulți bani pentru OMS. De asemenea, s-a constatat că folosirea panicii ca armă (fearporn) provoacă o mai mare conformare publică la măsurile de sănătate publică, precum mascarea, distanțarea socială, vaccinurile și blocările.

Schimbarea treptată a fost subtilă. În aprilie 2023, OMS a scris:

Boala X reprezintă cunoașterea faptului că o epidemie internațională gravă ar putea fi cauzată de un agent patogen despre care nu se cunoaște în prezent că provoacă boli umane. Proiectul R&D urmărește în mod explicit să permită pregătirea timpurie pentru cercetare și dezvoltare, [pregătire] care este relevantă și pentru o „Boală X” necunoscută.

În 2024, OMS a transmis avertismentul general că boala imaginară X ar putea cauza de 20 de ori mai multe decese decât COVID-19.

Desigur, sunt unii oameni care spun că acest lucru poate crea panică. Este mai bine să anticipăm ceva ce se poate întâmpla pentru că s-a întâmplat de multe ori în istoria noastră și să ne pregătim pentru asta.

Concluzia este că directorul general Tedros recunoaște acum în mod deschis că OMS folosește frica pentru a determina guvernele să contribuie cu finanțări și pentru a determina conformarea la noul Tratat pentru pandemii

Iar metoda OMS de creare a panicii funcționează, Camera Reprezentanților din Congresul SUA introducând recent un nou proiect de lege H.R.3832 – Disease X Act 2023.  

Nu vă lăsați păcăliți de boala „X”, „Y” sau „Z”. Acestea nu sunt boli reale. Sunt inventate. Sunt folosite ca arme pentru a determina conformarea, pentru a genera panică și pentru a obține acceptarea transferului de finanțare, dar și de autoritate către o organizație nonguvernamentală globalistă nealeasă – OMS.

Da, există o mare problemă în ceea ce privește cercetarea pentru câștigul de funcții, aflată în desfășurare, iar China continuă cu experimentele sale periculoase pentru câștigul de funcții. Acestea se desfășoară în medii de laborator slab controlate. Dar astfel de experimente nu se limitează la China; au loc și în SUA. În 2023, oamenii de știință de la Universitatea de Medicină din Boston au creat o variantă extrem de letală SARS-CoV, pe care au testat-o apoi pe șoareci.

În plus, Convenția privind armele biologice nu interzice armele biologice, întrucât o lacună trecută cu vederea permite dezvoltarea, fabricarea și stocarea acestora în scopuri profilactice, de protecție sau în alte scopuri pașnice. Convenția trebuie renegociată. De asemenea, Convenția privind armele biologice nu abordează în mod adecvat problema cercetării pentru câștigul de funcții, care trebuie interzisă în întreaga lume.

Acestea sunt probleme concrete pe care Organizația Mondială a Sănătății nu le abordează. Dacă scopul OMS este de a stopa amenințarea reprezentată de viitoare boli infecțioase, de ce nu lucrează la aceste probleme?