ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său un nou studiu recent publicat despre pericolul măștilor, intitulat „Posibilă toxicitate a expunerii cronice la dioxid de carbon asociată cu utilizarea măștilor, în special la femeile însărcinate, copii și adolescenți”. După cum arată dr. Malone, forțarea celor mici să poarte din nou măști în școli și în mijloacele de transport se încadrează la abuz asupra copiilor.

Din postarea dr. Robert Malone:

Școala elementară Silver Spring Maryland a reintrodus purtarea obligatorie a măștilor N95 de către copiii care frecventează școala, iar același district școlar a anunțat că același protocol care impune purtarea măștilor pentru un prag necunoscut de cazuri va fi pus în aplicare și în alte școli din district. Un total de 3 copii de nouă ani au fost testați pozitiv. 

Acum știm cu toții despre meta-analiza Cochrane, care demonstrează că inclusiv măștile N95 sunt ineficiente, și știm și că măștile N95 provoacă o toxicitate CO2 semnificativă.  

Forțarea copiilor să poarte măști N95 se încadrează în definiția abuzului asupra copiilor.

O lucrare recent publicată, intitulată „Posibilă toxicitate a expunerii cronice la dioxid de carbon asociată cu utilizarea măștilor, în special la femeile însărcinate, copii și adolescenți”, a arătat acest lucru referitor la toxicitatea asociată cu utilizarea măștilor de către copii și femeile însărcinate:

Concluzii:

O creștere semnificativă a nivelului dioxidului de carbon în timpul purtării unei măști este dovedită științific în multe studii, în special în ceea ce privește măștile N95, din cauză că aceste măști permit mai greu aerului să treacă și a dificultății respirației.

Aerul proaspăt are aproximativ 0,04% CO2, în timp ce măștile asigură o posibilă expunere cronică la un nivel scăzut de dioxid de carbon de 1,41-3,2% CO2 din aerul inhalat, în experimente umane fiabile.

Datele experimentale pe animale arată efecte dăunătoare dovedite ale unui nivel crescut de CO2 al aerului inhalat pe termen lung, cu valori de prag de peste 0,3%, 0,5% și 0,8% (distrugerea neuronilor, tulburări de memorie și de învățare, anxietate crescută, distrugerea celulelor testiculelor, nașterea de copii morți, și malformații congenitale). Riscul asupra dezvoltării psihice a copiilor începe de la niveluri de peste 0,3%, până la riscurile asupra dezvoltării sexuale a băieților adolescenți la niveluri de peste 0,5%, iar în ceea ce privește copiii nenăscuți, la niveluri de peste 0,8%, rezultând în performanțe cognitive reduse, fertilitate redusă și nașterea de copii morți.

Există dovezi circumstanțiale că utilizarea măștilor la nivel de populație poate fi legată de constatările curente ale unei creșteri semnificative de 28% până la 33% a cazurilor de copii născuți morți în întreaga lume și privind o performanță scăzută verbală, motrică și cognitivă generală de două abateri standard complete ale scorurilor la copiii născuți în timpul pandemiei.

Există dovezi documentate că performanța motrică, verbală și cognitivă generală la copiii născuți în timpul pandemiei și, de asemenea, la copiii de vârstă școlară supuși politicilor de „sănătate publică” în timpul pandemiei este mult mai scăzută. În cazul programelor școlare finanțate federal s-a impus ca toți copiii să poarte măști, cu excepția bebelușilor, până în septembrie 2022. Este clar că aceste reguli [absurde și abuzive] vor reveni dacă CDC consideră că testele pozitive pentru COVID-19 ating un anumit prag.

În plus, întrucât CDC solicită din nou mai multe teste în spitale, școli și locuri de muncă, numărul cazurilor va crește. Odată ce se va întâmpla acest lucru, ne putem aștepta să se impună iar purtarea forțată a măștilor în avioane, trenuri și spații publice.

Senatorul republican din Ohio JD Vance va introduce marți o legislație prin care să restrângă puterea guvernului federal sau a companiilor aeriene comerciale de a forța americanii să poarte măști.

Intitulată „Freedom to Breathe Act”, legislația, dacă ar fi adoptată ca lege, l-ar împiedica pe președintele Biden și agențiile federale să impună purtarea măștilor pentru călători în mijloacele de transport public și pentru elevi în școli până la 31 decembrie 2024.