ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spre deosebire de medicina alopată unde este clar cine te tratează, sau nu, în zona medicinei naturiste sunt tot felul de discuții, dacă medicul sau terapeutul te tratează, dacă plantele te tratează, dacă produsele albinelor te vindecă, vibrațiile locului în care te-ai născut, etc.

După 25 de ani de muncă alături de un medic cu realizări serioase în zona medicinei naturiste, pot să vă spun că nu doctorul tratează, nu plantele te vindecă și nici măcar Dumnezeu nu te vindecă. TU ești singurul care te poți vindeca. De ce spun asta ? Pentru că Dumnezeu NU încalcă liberul arbitru. Dacă tu nu dorești din toată inima ta să te vindeci, Dumnezeu nu trece peste tine, și nu te va vindeca. Pare absurd să crezi că sunt bolnavi care nu doresc să se vindece. Dar am văzut destui, prea mulți, care au ajuns din pricina lor în această stare, pentru că și-au croit acest drum. Gândiți-vă de câte ori ați spus <mai bine mor, decât...>.
 
Vă asigur că boala și moartea nu trebuie chemată de prea multe ori ca să-și facă apariția. O altă categorie de pacienți sunt cei care se împacă, se complac cu suferința lor, sau chiar constată că așa sunt mai interesanți, sunt în centrul atenție. Degeaba umbla pe la doctori, nu se vor trata, în mod sigur. Degeaba face mama acatiste și posturi pentru Dvs. Nu vă pot scoate din boală, decât dacă Dvs. vreți cu adevărat asta. Dumnezeu, sau universul poate permite asta, vă poate da o mână de ajutor. Poate face un miracol, sau vă poate scoate în cale un medic sau un terapeut care să vă dea sfaturile corecte pentru vindecare. Mai departe tot de Dvs. depinde dacă le puneți sau nu în aplicare. Ca atare înțelegeți că sunteți deplini responsabili de viața și de sănătatea Dvs. Nu vă mai lăsați în mâinile lui Dumnezeu, ca să-i transferați responsabilitatea Dvs. Dumnezeu are destule pe cap, nu mai are nevoie de încă un resemnat care nu știe ce să facă cu viața lui.
 
Dacă vreți să fiți sănătoși nu vă mai ascundeți după binecuvântări mărunte. Renunțați la practica ridicolă de a vă deroba de răspunderea pentru viața și sănătatea Dvs. Asumați-vă sănătatea, fericirea și viața. Doar de Dvs. depinde. Doctorul vă poate îndruma, Dumnezeu vă poate ajuta. Dar de vindecat cu adevărat doar TU te poți vindeca !