Produs realizat de Melidava. Am extras pentru Dvs. câte ceva din relatările utilizatorilor despre efecte obținute în imunitate:

îmbunătățirea imunității în sensul de a o aduce către normal indiferent în ce stare s-ar fi aflat anterior
efectul asupra imunității a fost mai pregnant și rapid dacă s-a luat în combinație cu propolis
a acționat profilactic, înainte de intrarea în iarnă ori primăvară
a acționat curativ în cursul unor maladii care au necesitat îmbunătățirea imunității.

Alte efecte:
scăderea pruritului (mâncărimii) extins al  pielii la cei cu probleme hepatice sau altele care se însoțesc de acest simptom (ex.: stres psihic sau emoțional sever), prin administrare internă
gust plăcut, contact delicat cu mucoasa orală.

ECHINACEA MIELAT, o preparăm, utilizăm și urmărim clinic de peste 13 ani.

Produs particular, cu utilizare internă (ca supliment alimentar), dinamizat cu energiile plantelor și albinelor. Este manufacturat cu plante din cultură naturală, printr-o procesare lentă, pentru a extrage principiile active complet și fără alterare. Fără conservanți, fără aditivi sintetici.

 
Semnează: Dr. Cristina Aoșan,Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews