ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La o sesiune a Crimes Investigative Committee (ICIC), desfășurată la începutul acestei luni, la inițiativa avocatului Reiner Fuellmich, câțiva experți pe acest subiect au discutat despre schimbările de personalitate care s-au produs la persoanele care au fost „vaccinate” COVID 19.

Avocatul dr. Reiner Fuellmich i-a intervievat pe Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf și Dr. Peter R. Breggin cu privire la diversele probleme legate de „vaccinurile” COVID, inclusiv ce sunt acestea cu adevărat, cum afectează oamenii și cum vor arăta vaccinurile viitoare bazate pe tehnologia emergentă ARNm (sau modRNA).

Dr. Wolf, autoare și jurnalistă, a vorbit în special despre amorțirea voinței oamenilor post-injectare și cum se manifeste acest lucru în situația actuală. Psihiatrul dr. Breggin a dezvoltat subiectul evidențiind paralelele tulburătoare dintre efectele ARNm asupra minții umane și practicile de lobotomizare de odinioară.

Injecțiile COVID „nimicesc creierul”

Nu numai că „vaccinurile” COVID provoacă leziuni fizice profunde organelor corporale, așa cum s-a dovedit, dar, de asemenea, deteriorează și distrug capilarele minuscule care există în creier făcând parte din bariera hemato-encefalică, de importanță critică.

Această distrugere cauzată de vaccin determină, în cele din urmă, schimbări majore de personalitate în cazul celor care au primit vaccinul, spun experții în videoclip. În esență, „vaccinurile” COVID mănâncă creierul oamenilor și îi transformă în zombi lobotomizați.

Planul principal pare să fie acela de a supune planeta unui control mental, această lobotomizare contribuind la spălarea ulterioară a creierului celor care au primit aceste „vaccinuri”, eventual cu ajutorul 5G și al altor arme avansate antipopulație.

În cele din urmă, toate așa-numitele „vaccinuri” vor purta semnul ARNm, ceea ce înseamnă că toată lumea va fi reprogramată. Este vorba de viitoarele vaccinuri pentru rujeolă, gripă și alte boli infecțioase. VIDEO:

FOTO: