ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boala Lyme are uneori simptome neurologice foarte grave, care duc până la paralizie. Iuliana Udangiu este un pacient care a urmat tratamentul complex primit în Clinica ImunoMedica, tratament care s-a dovedit eficient. 

În videourile de la finalul articolului, Iuliana descrie experiența tratamentului Bolii Lyme la Clinica ImunoMedica.

Caracterul multisistemic și multidimensional al bolii Lyme face ca vindecarea să se poată realiza numai în contextul unei abordări multimodale și integrative. Acesta este motivul pentru care Clinica Imunomedica a introdus în tratarea bolii majoritatea terapiilor care și-au demonstrat eficiența în combaterea infecției cu Lyme și a coinfecțiilor asociate, dar și în recuperarea organismului în urma bolii.

Terapiile convenționale centrate pe antibioterapie sunt susținute prin terapii precum hipertermia totală și oxigenul hiperbar și completate cu alte terapii precum perfuziile cu vitamina C sau alte extracte antiinflamatorii și bactericide. Un rol important în contracararea reacției Herxheimer specifice distrugerii biofilmelor și a bacteriilor îl joacă terapiile care au în vedere refacerea microbiomului și amplificarea mecanismelor de detoxifiere.

Detalii folositoare despre diferitele tipuri de terapii, la Imuno-Medica

VIDEO 1:
VIDEO 2: