ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalist de investigatie premiat si analist al conspiratiilor, Jim Marrs tocmai a lansat o noua carte intitulata "Controlul populatiei – Cum ne omoara conducatorii corporatiilor”. Fenomenala noua carte exploreaza caile prin care sindicatul G.O.D. (global monopoly of Guns, Oil, and Drugs – monopolul global al Armelor, Petrolului si Drogurilor) distruge America.

Nu am citit cartea inca, insa numele autorului imi este suficient. Marrs este unul dintre putinii jurnalisti de investigatie ramasi in America zilelor noastre. Este neinfricat, minutios si foarte inteligent. Varsa in scrierile sale o cantitate vasta de cunostinte de istorie, conspiratii adevarate, coruptie si intrigi din guvern si industrie. Nimeni de pe planeta nu poate alcatui o carte precum Jim Marrs. De aceea suntem onorati sa reproducem un citat din cartea sa.

 

Istoriile a patru doctori proeminenți conectați la dezbaterea despre autism arată și explică cine sunt forțele care suprimă criticile la adresa vaccinărilor.

 

Brian Hooker detine un doctorat in ingineria biochimica si are un fiu adolescent autist. Motivat de boala fiului sau si cu ajutorul a doi parlamentari, Hooker a petrecut aproape 10 ani depunand mai mult de 100 de cereri sub legea Libertatii Informatiei catre CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor), pentru a obtine informatii ce leaga thimerosalul umplut cu mercur din vaccinuri de incidenta mai multor boli.

A primit mii de documente, insa cu multe componente esentiale eliminate. Printre documente se regaseau 5 studii ale CDC cu privire la relatia dintre thimerosal si autism scrise inainte de 2004 care respingeau legatura dintre acestea. Insa documentele puternic redactate primite de Hooker au dezvaluit ca CDC a avut acces la informatii ce legau thimerosalul din vaccinuri de autism, tulburari de somn non-organice si tulburari de vorbire pe care le-a ascuns publicului. Astazi, vaccinurile antigripale cu thimerosal inca sunt administrate gravidelor si copiilor.

Pentru a citi întregul articol, faceți CLICK AICI.