ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când guvernul federal i-a trimis lui Patty Myers 9.000 de dolari pentru a plăti înmormântarea soțului ei, ea s-a înfuriat. „Nu am vrut să iau nici un ban. De parcă m-ar fi plătit să tac cu privire la modul cum a murit soțul meu în spital”, a spus ea.

Într-un moment de inspirație, Patty a decis să ia banii guvernului și să-i folosească pentru a face un documentar. Ea a găsit un realizator printr-un prieten din biserică pe Facebook și a creat Making A Killing, care face dezvăluiri șocante despre protocolul spitalicesc Covid, despre care crede că i-a ucis soțul și mii de alți americani, scrie Brownstone Institute într-un material în care prezintă câteva cazuri cutremurătoare.

„Când am început să fac acest film, nu știam despre banii federali din spatele protocoalelor”, a spus Patty. Banii federali au fost numeroși, inundând spitalele și stimulând profituri record. Un nou raport de la Open The Books dezvăluie că cele mai mari 20 de spitale nonprofit din America au primit ajutor federal de peste 23 de miliarde de dolari în perioada 2018–2021, iar „activele lor nete cumulate au crescut la 324,3 miliarde de dolari în 2021, de la 200,6 miliarde în 2018.” Aceste fonduri generoase ale contribuabililor le-au permis multor directori de spitale să fie plătiți cu 10 milioane de dolari sau mai mult pe an.

Din păcate, așa cum a descoperit Patty, toți acești bani federali au stimulat tratamente medicale specifice Covid care au fost mortale. Dacă spitalul interna un pacient cu un diagnostic de Covid era plătit mai mult! Dacă „trata” pacientul cu remdesivir, un medicament despre care s-a stabilit documentat că este letal, spitalul primea un bonus de 20% pe toată factura! Dacă spitalul tortura pacienții cu ventilație mecanică – ce a provocat pneumonie bacteriană secundară – primea o plată și mai mare! Iar dacă spitalul avea „noroc” și pacientul murea de Covid (chiar dacă nu direct de Covid), câștigul era uriaș.

„Spitalul a facturat peste 500.000 de dolari pentru tratamentul lui Tony și nici măcar nu au putut găsi pe cineva care să-i dea apă”, a spus Patty. Patty nu poate vorbi prea mult despre Tony fără să izbucnească în plâns. „El a fost cel mai bun prieten al meu. A fost partenerul meu. Am făcut totul împreună.”

După ce au aflat că fiul lor suferă de autism, Patty și Tony au făcut echipă pentru a crea două organizații nonprofit pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale din zona Orlando. Patty este acum director executiv al Academiei Pathways for Life, un liceu privat pe care ea și Tony l-au fondat, care pregătește copii cu nevoi speciale pentru a putea învăța și a avea independență în viață. Ea este, de asemenea, directorul Building Pathways, care oferă cursuri și tabere de vară unde li se predă acestor copii abilități practice.

„Tony m-a sunat de la spital și mi-a spus că să ne oferim voluntar pentru a susține persoanele cu dizabilități tot timpul. Și iată-mă în acest spital, încercând să pledez pentru mine și nimeni nu mă ascultă. Am sunat la presă, la guvernator, la oricine m-am gândit [că poate ajuta]; nimeni nu răspunde.”

În mod tragic, Tony a fost blocat în Protocolul pentru deces din spital, trecând în faze previzibile, de la remdesivir la ventilație, totul în timp ce era izolat de familia sa și nu i s-a dat apă, gheață sau mâncare. Patty își spune povestea în Making a Killing într-un mod simplu, menționând că personalul medical i-au oprit nejustificat tratamentele respiratorii.

Patty a reușit un triumf neobișnuit: a convins personalul să-i dea lui Tony ivermectină, care i-a îmbunătățit semnificativ starea. Dar triumful ei a fost temporar: personalul a refuzat apoi să continue să îi administreze acest tratament, spunându-i că nu este aprobat de FDA. Tony Myers a murit pe 9 septembrie 2021, la aproape patru săptămâni după ce a intrat la Spitalul din Orlando. Avea 55 de ani.

În Making A Killing apare și Dayna Stevens, care povestește despre moartea brutală a mamei ei. Rebecca Stevens a fost suficient de informată încât să refuze atât remdesivirul, cât și ventilația. Dar asta nu a salvat-o. Medicamentele ei normale au fost reținute și i s-a administrat remdesivir fără știrea ei.

„Disprețul pe care l-au arătat față de mama mea odată ce au știut că nu este vaccinată a fost incredibil”, a spus Dayna. „Au ridiculizat-o. Asistentele i-au spus că pacienților care nu sunt vaccinați nu ar trebui să li se permită să primească oxigen. Este ca și cum au normalizat cruzimea. Nu au eliberat-o, așa că am sunat la poliție.”

Toate eforturile Daynei au eșuat. Ea a privit cum personalul medical de la Advent Health Hospital din Altamonte Springs, Florida, au refuzat să îi administreze oxigen mamei sale și a sedat-o până la deces. Rebecca Stevens avea 59 de ani, o bunica a cinci copii.

Când s-a transformat America într-un loc în care pacienții nu au drepturi, iar viața este patetic de ieftină? Cum au transformat spitalele din instituții pentru vindecare în camere ale ororilor? Ce s-a întâmplat cu principiul „Să nu faci rău”?

Nimeni nu știe câți oameni au murit din cauza protocoalelor mortale. S-au auzit estimări de la sute de mii la peste un milion. Senatorul Ron Johnson apare în Making a Killing pentru a condamna „protocoalele rigide impuse de sus în jos”, care au provocat această catastrofă. „Pacienții și-au pierdut toată libertatea când au intrat în spital”, a spus el.

Iar Robert Hall, un senator din Texas, i-a spus lui Patty: „Spitalele au refuzat tratamentele timpurii și au tratat pacienții în mod greșit și prea târziu. Au primit stimulente financiare uriașe pentru o spitalizare lungă.”

Mass-media a reușit să suprime vocile celor îndoliați, poveștile victimelor și au ignorat această crimă. Deocamdată, membrii familiilor îndoliate s-au limitat să-și spună poveștile unor organizații activiste precum American Frontline Nurses, FormerFedsGroup Freedom Foundation și Protocol Kills. Dar vocile lor s-ar putea în sfârșit să se facă auzite, după au intrat în arena juridică.

14 familii îndoliate din California au intentat procese pentru „ucidere din culpă” împotriva a trei spitale, susținând că cei dragi ai lor au fost uciși prin aplicarea protocolului. Iar familia lui Grace Schara, o tânără de 19 ani cu sindrom Down care a fost sedată până la moarte în timp ce familia ei urmărea pe FaceTime, dă în judecată un spital din Wisconsin „pentru a deschide calea ca mii de familii ale altor victime să depună dosare similare.”

În ceea ce privește Patty Myers, ea muncește din greu pentru a termina Making a Killing 2. „După ce a apărut filmul, atât de multe asistente au venit la mine pentru a-și spune povestea. Vor să spună la ce au fost martore și cum au fost hărțuite să tacă. Și urmărim traseul banilor din protocoalele spitalicești pentru a vedea cum a funcționat totul. Săpăm adânc.”

Patty a fost întrebată cum a obținut banii pentru a face noul film. „Am fost la un eveniment Reawaken cu un semn pe care scria: «Soțul meu a fost ucis de protocoalele spitalicești». Un bărbat m-a văzut și a venit la mine plângând. Mi-a dat banii.”