ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. William Makis prezintă 34 de cazuri tragice recente din Statele Unite de profesori care au dezvoltat cancerele agresive și metastatice după vaccinarea anti-COVID-19:

Aceasta este doar o parte a tsunami-ului de cancere agresive, adesea de stadiul 4, care îi decimează pe profesorii din SUA care au fost forțați să primească vaccinul ARNm anti-COVID-19 în 2021 și 2022.

În acest eșantion, cancerele sunt după cum urmează:

limfom - 10
cancer cerebral - 8
cancer de colon - 5
pancreas, hepato-biliar, de sân (ambele triplu negative) - câte 2
de plămân, col uterin, tiroidă, leucemie, mielom multiplu - câte 1

În postarea mea anterioară despre cancere „turbo” (galopante) la asistente, în top 3 au fost:

limfom (6), cancer de colon (6) și cancer de sân (5).

Vaccinurile ARNm Pfizer & Moderna anti-COVID-19 pot provoca (prin deteriorarea sistemului imunitar) cancere turbo agresive, depistate adesea într-un stadiu tardiv (de obicei stadiul 3 sau 4), care cresc foarte rapid, se răspândesc sau metastaziază rapid și sunt în general rezistente la tratamentele pentru cancer convenționale (chimioterapie, radiații).

CONCLUZIE: Este șocant să vedem atât de mulți profesori tineri care suferă de cancere atât de agresive în stadiu terminal.

Oncologii nu pot continua să ignore la nesfârșit acest nou fenomen al cancerelor turbo induse de vaccinurile ARNm anti-COVID-19.

Există tipare clare care apar aici.

Limfomul este în mod clar o mare problemă în cazul vaccinului anti-COVID-19. Dar nu este vorba doar de limfom, ci și de cancerele la sân și de colon.

De ce cancerul de sân la vaccinații COVID-19 este de obicei triplu negativ? De ce este cancerul de colon la vaccinații COVID-19 atât de agresiv metastatic? De ce atâtea tumori cerebrale agresive și inoperabile?

Urmăriți toate aceste tipare de cancere la TOATE profesiile în cazul cărora a fost impus forțat vaccinul ARNm COVID-19 - medici, asistente, profesori, poliție, pompieri, militari, lucrători guvernamentali etc.

34 de cazuri tragice recente din Statele Unite de profesori care au dezvoltat cancerele agresive și metastatice după vaccinarea anti-COVID-19 (FOTO mai jos):

21 august 2023 - Loveland, CO - Emma, o tânără profesoară și antrenoare de fotbal, participa la un meci, când a primit o lovitură cu o minge de fotbal în cap, a suferit o criză și s-a descoperit că avea o tumoare pe creier.

15 august 2023 - Allentown, PA - Julia Dweck, profesoară, a suferit o serie de cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale și s-a descoperit că avea cancer pancreatic în stadiul 4.

4 august 2023 - Woodbridge, VA - Cristin Lee Kline, în vârstă de 45 de ani, a murit pe 14 august 2023 la Spitalul Inova Fairfax. A fost profesoară la școlile din districtul Prince William.

3 august 2023 - Cape Coral, FL - Julia Ringenberger McKinnon, profesoară la școala elementară Gulf, a murit după o luptă de două luni cu un cancer la vezica biliară în stadiul 4.

1 august 2023 - Boyce, LA - profesorul John Upton, a doua zi după ce a împlinit 30 de ani, a descoperit că avea o tumoare pe creier, astrocitom de gradul 4, mutații IDH.

30 iulie 2023 - Miami, FL - Christina Pakowitz, nefumătoare, în vârstă de 37 de ani, este o profesoară pentru elevii de clasa a III-a, care a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

29 iulie 2023 - Milton, FL - Janeire Brown, în vârstă de 52 de ani, profesoară de la liceul Milton, a fost diagnosticată cu mielom multiplu.

25 iulie 2023 - Santa Barbara, CA - Tahnia Mark, în vârstă de 29 de ani, profesoară devotată de biologie și matematică la La Cuesta Continuation High School, a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin.

23 iulie 2023 - Alexandria, VA - Nikki Reed este profesoară de artă și mamă a unui copil de 5 ani și a unui copil de 6 luni. Tocmai a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier glioblastom și o tumoare toracică.

21 iulie 2023 - Spearville, KS - Destiny Barnett a fost diagnosticat cu limfom în stadiul 3, care s-a extins la splină. Are 2 bebelusi de 21 si 3 luni.

20 iulie 2023 - Norwich, CT - Jordyn Brooks, în vârstă de 27 de ani, dansatoare și profesoară, a fost diagnosticat cu cancer de col uterin agresiv.

20 iulie 2023 - Harmony, PA - Cheri Mihalik, profesoară de engleză la Seneca Valley, a fost recent diagnosticată cu cancer de colon în stadiul 4.

19 iulie 2023 - Nashville, TN - Amy Nocton, profesor de liceu, tocmai a fost diagnosticată cu cancer la sân triplu negativ.

18 iulie 2023 - Atena, GA - Vickie Shell, absolventă a UGA și Georgia State, membră a Delta Sigma Theta Sorority și profesoară. Tocmai a fost diagnosticată cu cancer la creier, glioblastom.

15 iulie 2023 - Huntsville, TX - Nique Barnett, care lucra cu copii, a fost forțată să renunțe la locul de muncă după ce a fost diagnosticată cu AML (leucemie mieloidă acută). Va fi tratată la MD Anderson.

12 iulie 2023 - Elton, MD - Dominick Massimiano este profesor de sănătate și gimnastică pentru elevi de clasa a IX-a și tocmai a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin la gât. Are un copil născut în noiembrie 2022.

3 iulie 2023 - Table Grove, IL - Kirsta Anderson, în vârstă de 34 de ani, profesoară, a fost diagnosticată cu cancer de colon și ficat în stadiul 4.

2 iulie 2023 - San Jose, CA - Mitzy Romero este analist comportamental și lucrează cu copii cu nevoi speciale, cum sunt tulburarea din spectrul autismului, ADHD, sindromul Down. A fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin în stadiul 4.

28 iunie 2023 - Boca Raton, FL - Jamie Sabeeney, absolventă la Lynn University, studiază educația timpurie a copiilor. Tocmai a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin.

8 iunie 2023 - San Diego, CA – Meredith, învățătoare în San Diego, tocmai a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiul 4 și cancer de ficat.

6 iunie 2023 - Cincinnati, OH - Jeff Clark, profesor la liceul Indian Hill, a murit pe 6 iunie 2023. A fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 4 pe 19 mai. Cei dragi au descris cancerul său ca având „o evoluție extrem de rapidă”.

4 iunie 2023 - Dover, NH - Erica Rosenson, învățătoare pentru copii cu nevoi speciale. A fost diagnosticată cu o tumoare pe creier foarte rară - gliom infiltrant de gradul 3.

1 iunie 2023 - Santa Maria, CA - Jodi Maquinalez a lucrat la Santa Barbara County Education Office timp de 23 de ani, lucrând cu copii cu nevoi speciale, până de curând, când a fost diagnosticată cu cancer pancreatic.

1 iunie 2023 - Missoula, MT - Michelle Lodato lucra la o grădiniță și preda pian. De asemenea, urma un master în educație la Eastern Washington University. A fost diagnosticată cu 2 tipuri de cancer - cancer tiroidian și limfom Hodgkin.

31 mai 2023 - Philadelphia, PA - Jessica Leichtweisz, profesoară pentru copiii cu autism, a fost diagnosticată cu o tumoare malignă pe creier de grad înalt.

19 mai 2023 - Longview, TX - Jarrett Van Curen, în vârstă de 32 de ani, este profesor principal de științe agricole la Big Sandy ISD. Pe 15 mai a suferit o criză și s-a descoperit că avea o tumoare pe creier despre care i s-a spus că este în stadiu terminal.

15 mai 2023 - Schenectady, NY - Ashley Armer este profesoară de muzică la Central Park Middle School și a născut un copil în octombrie 2022. În februarie 2023 a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiul 3.

12 mai 2023, Decherd, TN - Chris Fowler este profesor și antrenor pentru echipa de fotbal de la Jackson County High. A fost diagnosticat cu limfom Hodgkin.

12 mai 2023 - Watford City, ND - Rachel Meuchel este consilier școlar la liceul Watford City. Tocmai a fost diagnosticată cu tumoare pe creier astrocitom de gradul 4.

29 aprilie 2023 - Silsbee, TX - Cindy Lindsey, o profesoară pentru elevi de clasa a III-a, tocmai a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin.

25 aprilie 2023 - Austin, TX - Lori Chester, profesoară de muzică, a fost diagnosticată cu limfom difuz cu celule B mari în stadiul 4.

24 aprilie 2023 - East Wenatchee, WA, Jessica Morlan, profesoară de muzică și mamă a 5 copii, a murit după o luptă de 9 luni cu limfom cu celule T de stadiul 3

11 aprilie 2023 - Washington DC - Grace Lim, profesoară de școală publică, a fost diagnosticată cu cancer de sân triplu negativ.

20 martie 2023 - Scottsdale, AZ - Lisa Domini, în vârstă de 54 de ani, învățătoare la școala elementară Hopi, a murit după o luptă de 5 luni cu un cancer la căile biliare în stadiul 4 (colangiocarcinom).
 
 
 
FOTO CU ZECILE DE CAZURI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews