ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele actor Florin Piersic a fost internat de urgență și operat la un spital de elită din Cluj Napoca, transmite foaiatransilvana.ro

Potrivit sursei citate, după ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Transportat de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Ulterior, Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, o clinică de elită din oraș. Marele actor a fost internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie.

Operația la genunchi a fost efectuat de cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea. Acesta face parte din tânăra generație de medici români care au ajuns în top.

În ultimii ani, Spitalul Militar din Cluj Napoca s-a transformat într-o clinică de elită din medicina românească. Aici au fost aduse echipamente medicale de ultimă generație.

Ultimul spectacol, pe 6 aprilie

Maestrul Florin Piersic a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa „Străini în noapte” pe scena Teatrului „Radu Stanca”, din Sibiu.

„A fost o bucurie de întâlnire cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Împreună cu Constantin Chiriac și Constantin Necula”, a scris pe pagina personală marele actor.

Pe 1 aprilie, Florin Piersic a jucat la Timișoara. El a fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de spectatori prezenți în sală.

„Ce public minunat la Timișoara, la recitalul «Nu-ntreba câți ani am»! Sunt copleșit!”, a scris Florin Piersic.

Florin Piersic are 88 de ani. El s-a născut pe data de 27 ianuarie 1936.

Dumnezeu să îi dea multă sănătătate și însănătoșire grabnică!