ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peter Navarro, fost consilier al lui Trump în chestiuni comerciale, profesor emerit la Universitatea din California, Irvine, cere, într-o postare pe blogul său, tragerea la răspundere a dr. Anthony Fauci și a complicilor săi pentru mușamalizările lor ucigașe cu privire la originea virusului SARS-CoV-2 și la efectele adverse devastatoare ale „vaccinurilor” experimentale Covid. Comentariul său vine după ce dr. Robert Kadlec, fost secretar adjunct pentru Pregătire și Reacție la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, a mărturisit că, în timp ce se afla în această funcție, a decis împreună cu Fauci să minimalizeze teoria despre originea virusului. Oferim mai jos postarea lui Navarro:

Recunoscând că a conspirat cu Tony Fauci pentru a ascunde față de președintele Trump și de poporul american faptul că virusul COVID-19 provine din laboratorul Wuhan, dr. Robert Kadlec a cerut „tragerea la răspundere”. Congresul și Departamentul de Justiție ar trebui să pună în aplicare cererea lui Kadlec, iar fiecare candidat la președinție trebuie să promită că îi va supune unei justiții rapide și aspre pe Fauci și complicii săi.

În calitate de secretar adjunct pentru Pregătire și Răspuns la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, Kadlec a avut un rol principal în dezvoltarea vaccinului COVID-19 prin Operațiunea Warp Speed.
(...)
Nu sunt șocat de mărturisirea lui Kadlec potrivit căreia Fauci a mințit, iar americanii au murit – am documentat trădările în serie ale lui Fauci în memoriile mele de la Casa Albă În timpul lui Trump și Taking Back Trump’s America [„Luând înapoi America lui Trump”]. Cu toate acestea, sunt șocat că Kadlec, fost medic al Forțelor Aeriene, a conspirat cu Fauci în ceea ce este cea mai criminală mușamalizare din istoria Americii.

Iată cum am explicat consecințele catastrofale în memoriile mele: „Dacă Fauci ar fi recunoscut în mod deschis, președintele Trump ar fi cerut președintelui Xi Jinping și Partidului Comunist Chinez să dezvăluie imediat adevărul despre virus și, cel mai important, să dezvăluie genomul inițial al virusul pe care oamenii de știință din China îl modificaseră genetic.

Nu pot sublinia suficient cât de important ar fi fost acest act unic de transparență din partea Chinei comuniste. Cvasi-vaccinurile care au fost dezvoltate împotriva virusului Wuhan s-au dovedit instrumente primitive, dar și periculoase. Aceste cvasi-vaccinuri cu ARNm nu sunt vaccinuri adevărate și sigure, așa cum am explicat Dr. [Robert] Malone și cu mine [în Washington Times], ele sunt doar tehnologii de terapie genetică, cu defecte și lipsite de durabilitate, cu o serie largă de efecte secundare foarte periculoase.”

După cum a declarat Kadlec pentru Sky News, Fauci a pus la cale mușamalizarea criminală pentru a-și proteja reputația. A vrut să ascundă cu orice preț faptul că a finanțat Institutul de Virologie Wuhan pentru a-și desfășura cercetările cu privire la armele biologice. De asemenea, Fauci a vrut să ascundă faptul că a transferat tehnologii de ultimă oră legate de „câștigul de funcții” unor cercetători comuniști chinezi, precum detestabila Shi Zhengli. Această așa-numită „doamnă liliac” a folosit instrumentele Frankenstein ale lui Fauci pentru a transforma virusuri benigne din natură în monștri microscopici capabili să omoare oameni în cel mai agonizant mod.

Totuși, în această poveste există mai mult decât lasă Kadlec să se știe. Fauci, împreună cu șeful său de la NIH Francis Collins au conceput cu siguranță această mușamalizare ca parte a eforturilor sale mai ample de a dezvolta un vaccin care să aducă miliarde de dolari binefăcătorilor săi din Big Pharma.

În ceea ce îl privește pe Kadlec, Bob ar fi mereu de acord cu mine în privat că hidroxiclorochina – preferată de Trump – este unul dintre cele mai ieftine și mai eficiente tratamente împotriva COVID-19. Cu toate acestea, Kadlec, nu a afirmat în public acest punct de vedere, cu atât mai puțin să pună presiune asupra lui Stephen Hahn de la FDA sau Fauci să renunțe la opoziția lor față de hidroxiclorochină.

În același timp, experții din vechea presă dominantă, în frunte cu prezentatorul CNN John Berman, au colportat fără rușine isteria lui Fauci anti-hidroxiclorochină. Sute de mii de americani, cărora li s-a împiedicat accesul la hidroxiclorochină de către propriul lor guvern și care s-au temut de medicament, au murit cu zile.

În cele din urmă, isteria anti-hidroxiclorochină a fost doar o altă modalitate prin care Fauci, Big Pharma și însuși Kadlec și-au avansat agenda mai largă de vaccinare. Fiindcă, odată ce FDA a retras Autorizația pentru utilizare de urgență a hidroxiclorochinei – împotriva ordinelor directe ale președintelui Trump –, FDA a putut emite apoi EUA [Autorizația pentru utilizare] pentru vaccin.

În încheiere, dacă cineva pune la îndoială afirmația conform căreia vaccinul a făcut categoric mult mai mult rău oamenilor decât să ajute, doresc să fac trimitere la munca excelentă a unor analiști precum Ed Dowd, dr. Malone, dr. Peter McCullough și dr. Steven Hatfill, care au documentat masacrul.