ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat săptămâna trecută că mulți oficiali care au încercat să avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați să tacă și că este timpul să se recunoască faptul că au existat efecte secundare „semnificative” care i-au îmbolnăvit pe oameni.

Dr. Redfield a făcut aceste declarații într-un interviu din 16 mai oferit lui Chris Cuomo de la NewsNation, în timpul căruia a deplâns pierderea încrederii populației în agențiile de sănătate publică din cauza lipsei de transparență în ceea ce privește vaccinurile, despre care a spus că i-au făcut pe unii oameni „foarte bolnavi”.

„Aceia dintre noi care au încercat să atragă atenția că ar putea exista efecte secundare semnificative ale vaccinurilor... am fost anulați, pentru că nimeni nu a vrut să vorbească despre posibilitatea să existe o problemă legată de vaccinuri, întrucât le era teamă că asta i-ar determina pe oamenii să nu se mai vaccineze”, a spus dr. Redfield, citat de Epoch Times

În calitatea sa de șef al CDC, dr. Redfield a participat la Operațiunea „viteza luminii” lansată în timpul administrației Trump, un proiect constând în intensificarea dezvoltării vaccinului Covid-19 în timpul pandemiei, când se știau puține despre virus.

În interviul pentru NewsNation, dr. Redfield a spus că, în ciuda „beneficiilor” lor, dezavantajele acestor vaccinuri trebuie să fie subiectul unor discuții deschise.

„Am un număr de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodată Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului. Și trebuie pur și simplu să recunoaștem asta”, a subliniat el.