ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacurile de cord, cancerele și decesele noncovid au făcut ravagii în rândul tinerilor în ultimii doi ani și jumătate. Din păcate, situația se înrăutățește, arată un analist de date.

De la lansarea „vaccinurilor” COVID-19, numărul deceselor în rândul tinerilor a crescut în ritmuri alarmante. Și, din păcate, situația se înrăutățește. Potrivit datelor CDC și NCHS (National Center for Health Statistics) din SUA, excesul de mortalitate în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 0 și 24 de ani a atins noi cote uriașe, cu o medie de decese pe șapte săptămâni cu 41,7% mai multe decât se anticipase.

Aceste cifre terifiante au fost descoperite de un analist de date, The Ethical Skeptic, a cărui analiză a fost preluată de vigilantfox.

De-a lungul perioadei COVID, acest analist a făcut o serie de analize serioase ale datelor, a căror importanță a fost recunoscută de medici de top precum patologul Ryan Cole.

Pe 6 octombrie, The Ethical Skeptic a scris: „Avem o criză [sanitară] în desfășurare, oameni buni. Datele BLS (Biroul de Statistică a Muncii) și actualizările din săptămâna 38, proaspăt publicate.”
 
Și ceea ce arată fiecare diagramă este o creștere alarmantă a numărului de stopuri cardiace, de cancere, dizabilități și de decese din cauze non-COVID.


Vigilant Fox a contactat The Ethical Skeptic pentru a explica semnificația datelor.

„Acestea sunt abateri de la graficele reflectând tendințele obișnuite. Linia vine din stânga complet orizontală, iar aceasta reprezintă vechea tendință (sezonalitatea fiind eliminată). Dacă există o schimbare, linia se va inclina sau se va îndoi brusc. Pe toate aceste grafice liniile se îndoaie brusc în săptămâna 14 din 2021 – și ce s-a întâmplat atunci?”, a întrebat The Ethical Skeptic.

„Aceasta este chiar săptămâna când vaccinurile au fost cel mai intens utilizare”, a răspuns analistul de date.

„Media «7-week m-avg EM» este media mobilă pe șapte săptămâni a excesului de mortalitate, sau cât de mult a evoluat linia peste vechea tendință înainte de a se îndoi”, a explicat The Ethical Skeptic. „O exprim atât în procent de mortalitate în exces, cât și în «sigma» (sau scor z, cum mai numesc unii sigma).”


„Linia de referință ajustată PFE (Pull Forward Effect)” este noua linie de referință, având în vedere că o mulțime de oameni au murit, iar rata de deces inițială ar trebui să fie mai mică acum. «Run-sigma» reprezintă excesul de mortalitate real în ceea ce privește abaterile de la standard din trecut.”

The Ethical Skeptic a explicat apoi punctul de inflexiune sau punctul în care „vaccinurile” COVID-19 au avut cea mai mare utilizare. „Dacă trasați o linie prin noua tendință și o intersectați cu vechea tendință, acea intersecție este punctul de inflexiune. Sute de astfel de grafice arată MMWR (Morbidity and Mortality Weekly Report) pentru săptămâna 14 din 2021 ca marcând schimbare MAJORĂ în ceea ce privește mortalitatea de toate tipurile. Nu s-a întâmplat asta asta cu Covid, ci doar cu vaccinurile.”
 

Un grafic pe care The Ethical Skeptic l-a distribuit pe „X” se referă la decesele din cauze cardiace noncovid în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 0 și 54 de ani, folosind cifrele din datele CDC și NCHS din SUA.


În săptămâna 38 a acestui an, decesele cauzate de stopuri cardiace subite sunt cu 37,7% mai multe decât era anticipat, rezultând în total 43.571 decese în exces după punctul de inflexiune.

În ceea ce privește neoplasmele maligne, sau cancerele, în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 0 și 54 de ani, ca și în cazul stopurilor cardiace, cancerele au urmat o tendință similară.

Începând cu a 38-a săptămână a acestui an, rata apariției neoplasmelor maligne (cancere) a crescut cu 24,2% față de decât se aștepta, ducând la un exces de 15.547 de decese după punctul de inflexiune.

Următorul grafic analizează toate decesele din cauze non-COVID la persoanele cu vârsta cuprinsă între 0 și 24 de ani.


După cum a explicat analistul de date: „Aceștia [0-24 de ani] nu au fost deloc afectați serios de Covid (persoanele mai tinere). Dar brusc AU FOST afectați de vaccin foarte tare. Grupa respectivă de vârstă are o mortalitate în exces de 42% în săptămâna 38, 2023. Și aceasta crește liniar.”

De asemenea, potrivit Biroul de Statistică din SUA, ratele dizabilităților au scăzut în 2020, primul an în care COVID-19 a afectat lumea. Însă în 2021, odată cu introducerea „vaccinurilor” anti-COVID-19, ratele referitoare la dizabilități au crescut semnificativ.