ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horia Tecău a donat un ecograf performant, în valoare de 20.000 de euro, Maternității de la Spitalul Județean din Arad.

"Mă bucur și sunt recunoscător că viața mi-a oferit șansa de a ajuta din nou, prin donarea unui ecograf ultramoden, către Maternitatea din Spitalul Județean Arad. Sunt multe lucruri în jur care ar putea fi mai bune, ar putea fi reparate sau schimbate. Pentru mulți dintre noi e dificil să vedem asta și renunțăm. Când renunțăm să mai credem, renunțăm la viața pe care ne-o dorim pentru noi și copiii noștri. Eu vreau mai mult și cred că fiecare dintre noi avem puterea asta, într-un mod sau altul. Acești bebeluși sunt fragili și speriați. Toată lumea e speriată de ceva și are nevoie de curaj. A ajuta înseamnă curaj, respect, dragoste și responsabilitate pentru noi și cei din jur", a scris Tecău pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui comunicat la organizației Salvați Copiii România, ecograful donat îi va ajuta pe medici să descopere la timp dacă bebelușii care se nasc înainte de vreme suferă de malformații congenitale sau au alte probleme medicale.

Aceasta este a doua donație făcută de Horia Tecău unui spital, în colaborare cu Salvați Copiii. În noiembrie 2015, sportivul a donat bani pentru cumpărarea unui ventilator de suport respirator în valoare de 18.000 de euro pentru Spitalul Județean din Constanța.