ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când Ralph Marxen Jr. s-a infectat cu COVID-19, a ajuns în spital, unde medicii au ignorat solicitările familiei sale de a primi ivermectină, vitamine și alte tratamente și l-au supus unui set rigid de protocoale despre care fiica sa, Nicole Riggs, consideră că l-au ucis.

Ralph Marxen Jr. tocmai împlinise 70 de ani și se bucura de viață alături de soția sa de 49 de ani, Lynda, și de copiii săi adulți și nepoții săi. Bărbatul din Minnetonka, Minnesota, era sănătos și, potrivit fiicei sale, Nicole Riggs, mergea zilnic pe distanțe lungi și nu lua niciun medicament.

În august 2021, mai mulți membri ai familiei lui Riggs au contractat COVID-19, printre care se presupune că și părinții ei. O săptămână mai târziu, în timp ce majoritatea membrilor familiei se recuperau, starea lui Marxen s-a deteriorat, astfel că a fost internat la Spitalul Abbott Northwestern din Minneapolis, pe 23 august 2021. Marxen a murit acolo pe 7 septembrie 2021, scrie The Defender, care prezintă povestea lui.

În timpul șederii sale, lui Marxen, care nu primise vaccinul împotriva COVID-19, i s-au administrat peste 50 de medicamente, inclusiv remdesivir, vancomicină, fentanil și midazolam, iar în zilele anterioare morții sale, a fost plasat pe un ventilator.

La momentul morții sale, Marxen avea „insuficiență a mai multor organe, inclusiv insuficiență renală, endocardită, hiperkaliemie, pneumonie MRSA [Staphylococcus aureus rezistent la meticilină], bacteriemie MRSA și septicemie”, a spus Riggs.

Riggs a declarat pentru The Defender că tratamentele pe care ea și familia ei le-au cerut pentru Marxen, printre care ivermectină, anticorpi monoclonali și vitamine, au fost refuzate.

Ea a spus că nu crede că refuzul tatălui ei de a se vaccina împotriva COVID-19 a fost cauza bolii lu. Ea susține că statutul de nevaccinat al tatălui ei și protocoalele COVID-19 prescrise de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și National Institutes of Health (NIH) au fost factori care au determinat tratamentul pe care l-a primit în spital.

„Este acesta un spital sau o închisoare?”

„Tatăl meu a mers la urgență, având amețeli și greață”, a spus Riggs. „Avea 70 de ani și nu lua medicamente zilnic. Era nevaccinat și a refuzat să facă testele lor PCR nesigure.”

Într-un interviu pentru Alpha News din Minnesota, Riggs a spus că doi dintre prietenii tatălui ei s-au vaccinat „și amândoi au fost vătămați de vaccin”. Drept urmare, „era hotărât să nu primească vaccinul”.

După internarea tatălui ei, „încă de la început, dosarele medicale indică faptul că au vrut să-i administreze remdesivir, chiar dacă [tatăl mei a refuzat să facă] testul PCR”, a spus Riggs.

„În decurs de o zi, un prieten al familiei care a lucrat cu pacienți cu COVID în ultimul an ne-a spus să sunăm la spital și să cerem ca tatălui meu să primească anticorpi monoclonali (Regeneron)”, a spus Riggs. Cu toate acestea, asistenta care îl trata pe tatăl ei a spus că „nu auzise niciodată de asta până atunci și acesta a fost sfârșitul acelei discuții”.

A doua zi după ce tatăl ei a fost internat în spital, a fost internată și mama ei, după ce nivelul de oxigen scăzuse la 90.

„Au fost începute tratamentele cu medicamentele pentru COVID, despre care am aflat mai târziu că erau protocolul din spital cu remdesivir și dexametazonă.”

În ciuda faptului că se aflau în camere învecinate, părinții lui Riggs nu s-au putut vizita unul pe celălalt. „Mama a vrut să-l vadă pe tatăl meu, care era în camera de alături, dar și-a dat seama că patul ei avea o alarmă care suna când încerca să se ridice. De asemenea, a aflat că amândoi erau încuiați și în camerele lor”, a spus Riggs.

Ea a adăugat:

„Asistenta mamei mele s-a gândit că «nu era potrivit» și a refuzat să o lase să meargă să-l vadă pe tata. Au trebuit să aștepte până când asistenta a ieșit din tură pentru ca medicul să accepte ca mama să intre în camera tatălui meu pentru o scurtă vizită. Este acesta un spital sau o închisoare?”

„Nu a trecut mult până când am început să primesc mesaje îngrijorătoare de la oameni pe care îi cunoșteam și în care am încredere. Unul a fost de la chiropracticianul neurologic al tatălui meu, care a spus «fără remdesivir și fără ventilator, asta înseamnă moarte». Mi-a trimis și informații despre cum să implic un avocat.

„Atunci am început să cercetez și să realizez pericolul protocoalelor mortale din spitale impuse de NIH și CDC, în special pentru cei care beneficiază de Medicare, deoarece spitalul primește o plată bonus de 20% dacă sunt urmați anumiți pași cu acești pacienți, începând cu un test COVID PCR pozitiv.”

Potrivit lui Riggs, acest lucru a fost evident în dosarele medicale ale tatălui ei.

„Unul dintre medici a scris acest lucru în dosarele medicale: «Nu cred că este imposibil să utilizați remdesivir fără un PCR pozitiv»”, a spus Riggs, adăugând: „Tatăl meu a refuzat inițial un test PCR nazal pentru că știa că ar putea fi inexact și a vrut să fie tratat pentru simptome, nu pentru un rezultat pozitiv al testului PCR.”

Spitalul le-a mai spus că, dacă starea lui Marxen se va deteriora suficient de mult încât să fie conectat la un ventilator, vor face testul fără permisiunea lui.

Tatăl ei a „cedat” în cele din urmă și a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Atunci spitalul a administrat remdesivir „și multe alte medicamente dăunătoare”, și le-a respins cererea de tratamente alternative mai sigure. 

„Totul s-a întâmplat atât de repede”

Tatăl ei a fost transferat la îngrijire progresivă pe 26 august 2021, iar a doua zi la UTI. „Totul s-a întâmplat atât de repede.”

Starea lui Marxen s-a deteriorat rapid. „Tatălui meu i s-a spus că trebuie să fie conectat la ventilator și la un tub de hrănire”, a povestit Riggs. „În acel moment, tatăl meu nu dormise de două zile și nu mâncase de cinci zile.”

„După două zile în terapia intensivă, s-a speriat, scoțându-și masca și perfuziile. L-au adus pe doctor. Dacă l-ați cunoaște pe tatăl meu, ați ști că nu-i stătea deloc în caracter. Era cel mai amabil, cel mai iubitor bărbat și tată. A fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.”

„În curând, a văzut că nu are altă opțiune decât să fie conectat la un ventilator”, a spus Riggs. „O decizie pe care a trebuit să o ia într-o stare în care era speriat și singur, pentru că am fost ținuți la distanță de el… În cele din urmă, l-au adus într-o stare suficient de disperată încât să accepte conectarea la ventilator.”

Marxen a fost întubat pe 29 august 2021 și i s-a administrat fentanil și propofol, a menționat Riggs, „chiar dacă, văzând înregistrările, știau că aceasta nu era soluția, dar au făcut acest lucru oricum”.

Riggs a spus că ea și familia ei au cerut din nou administrarea de anticorpi monoclonali, „dar au fost refuzați pentru că boala avansase prea mult pentru a fi un beneficiu”.

De asemenea, au cerut administrarea de „vitamina C, vitamina D, zinc, hidroxiclorochină, ivermectină”, dar au fost refuzați și li s-a spus că nu renunță la protocol.

„Fișele medicale ale tatălui meu indică faptul că vitamina D a fost «considerată nepotrivită în timpul acestei internări». I-am rugat să înceteze să-i mai administreze vancomicină, deoarece medicamentul îl făcea să rețină lichide și se întâmpla deja asta. Ne-au refuzat și au spus că medicamentul este «standardul de aur»”.

„A fost menținut departe de toți cei care l-au iubit cu adevărat”

Riggs a mai spus că a decis să solicite dosarele medicale ale tatălui ei de la spital, „ca să pot vedea exact ce se întâmpla acolo”. Însă i s-a spus că înregistrările nu puteau fi transmise „decât dacă el semna formularul”, chiar dacă tatăl ei era sedat și conectat la ventilator „și nu ar fi fost posibil să semneze nimic”.

Spitalul i-a răspuns lui Riggs că ar trebui să furnizeze „certificatul său de deces pentru a primi înregistrările, dacă nu aveam procură. Așadar, a trebuit să moară înainte să-i pot accesa înregistrările? Cum a devenit acest coșmar realitatea noastră?”

În câteva ore de la acest dialog, Riggs a primit un apel în care i s-a spus că tatăl ei era pe moarte și, dacă doreau să-l vadă, trebuia să o facă în curând, pentru că va muri în acea noapte.

„Acum că era pe moarte, puteam să venim să-l vedem – dar cu câteva ore înainte de ce nu am putut? Acest lucru nu avea niciun sens pentru mine”, a spus Riggs.

La sosirea în spital, ea și ceilalți membri ai familiei „au fost obligați să poarte căști moi precum cele spațiale, ceea ce a făcut imposibil să-i dăm un ultim sărut de adio tatălui meu”.

„M-am gândit că deconectarea lui de la ventilator i-ar cauza moartea pentru că nu ar fi putut trăi în afara acestuia. Dar nu pot să nu mă întreb dacă într-adevăr era așa. Înregistrările sale arată că i s-a administrat fentanil la ora 17:10 și midazolam la 5:32 p.m. A murit la ora 18:22.”

Potrivit lui Riggs, cauza „oficială” a morții a fost stabilită ca fiind „insuficiență respiratorie cu COVID-19 subiacent”.

Când tatăl ei a murit, el avea insuficiență a mai multor organe. Riggs a spus că nu crede că tatăl ei a murit de COVID-19, ci din cauza protocoalelor aprobate de CDC și NIH.

„Timp de 16 zile, a fost izolat și ținut de departe de toți cei care l-au iubit cu adevărat. Apoi, sub pretextul «îngrijirii paliative», a fost ucis cu fentanil și midazolam.”

În ciuda acestor provocări, Riggs a spus că „pentru a-mi onora tatăl, mi-am pus durerea în acțiune”, implicându-se în activismul pentru victimele protocoalelor Covid din spitale.

Riggs este acum președintele din Minnesota al Fundației pentru Libertate FormerFedsGroup, o coaliție națională care documentează cazuri legate de protocoale de îngrijire COVID-19 din spitale.

Riggs a participat recent și la mitingul Halt Hospital Homicide, pe care l-a descris drept „primul miting național pentru decesele cauzate de protocoalele din spitale”.

Ea a făcut o paralelă cu cazul persoanelor care au murit din cauza vătămărilor provocate de vaccinul anti-COVID-19. „Cei vătămați de vax sunt ignorați și nu sunt crezuți, așa cum suntem noi cei care avem un membru al familiei care a murit sau a fost vătămat ca urmare a aplicării protocoalelor din spitale”, a adăugat ea.