ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. William Makis prezintă un alt caz tragic, de data asta al unui copil de doar 12 ani care a fost diagnosticat cu miocardită și a avut stop cardiac. Ulterior a fost supus unui transplant de inimă, însă a murit în urma complicațiilor.

Pe 14 august 2023, Cash Addy, în vârstă de 12 ani, din Los Angeles, se afla în vizită în Coreea împreună cu părinții săi, când a început să se plângă de dureri în piept. 

Era vaccinat cu serul experimental ARNm anti-COVID-19, dar nu a avut Covid. A fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu miocardită, a suferit un stop cardiac și a fost conectat la aparatele de susținere a vieții. În cele din urmă, a fost supus unui transplant de inimă, pe 20 iulie. Din păcate, a dezvoltat complicații după transplant, coagulări de sânge și hemoragie în creier și a murit.