ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luptătoarea pentru drepturi și libertăți Sasha Latypova, care a demascat fraudele Big Pharma, a vorbit despre situația din Suedia și Islanda la un simpozion organizat, la începutul lunii octombrie, în Parlamentul suedez, cu titlul „Să vorbească știința”.

După organizarea simpozionului, șase săptămâni mai târziu, organizatorii conferinței au informat-o pe Latypova că guvernul islandez a anunțat că vaccinurile anti-Covid nu vor mai fi valabile în Islanda, relatează thaimbc.com.  

Guvernul a anunțat știrea într-un anunț publicat în cotidianul islandez Morgunbladid. „Victoria vine după daunele masive care au fost provocate prin otrăvirea a 80% din populație”, a spus Sasha Latypova, când a scris despre eveniment.

Potrivit anunțului guvernului, virusul Covid-19 este acum „la fel ca orice altă gripă” și, în urma valului de morți subite și vătămări, cetățenii nu vor mai putea primi vaccinurile Covid. 

Detalii despre simpozionul din Parlamentul suedez, cu participanții, precum și înregistrarea video, pot fi găsite pe site-ul Children's Health Defense.  

Latypova a spus că Islanda a avut un exces de mortalitate absolut terifiant: pe 10 septembrie 2023, era de 61%, după cum se poate vedea din datele de pe ourworldindata.org!  


Este o situație care se resimte la o populație de 372.000 de locuitori. Bineînțeles, „presa” mainstream nu este interesată de subiect, mai mult, îl neagă, dar economistul Thorstein Siglausson are o postare bună pe Substack pe acest subiect. Latypova traduce un articol din islandeză din cotidianul Morgonbladid:  

A existat o creștere semnificativă a infecțiilor respiratorii recent, potrivit lui Ragnheiður Óskar Erlendsdóttir, director de îngrijire la Serviciul de Sănătate al Regiunii Capitalei. [Serviciile Naționale de Sănătate care deservesc întreaga capitală și orașele din apropiere].

„Am observat o prezență considerabilă la consultații” [persoane care se prezintă bolnave], a spus ea. Este clar că covid-19 este destul de răspândit în societate alături de alte boli.

Acum, covidul este la fel ca orice altă gripă, dar, ca și în cazul altor forme de gripă, recomandăm oamenilor să ia o pauză în timp ce simptomele sunt severe și să ia măsuri pentru prevenirea infecțiilor.” [Covidul este acum „doar o formă de gripă” și vă recomandăm să rămâneți acasă, astfel încât să nu ne confruntăm cu rezultatul otrăvirii în masă pe care am provocat-o prin „elixirul” „sigur și eficient”].

Din 18 octombrie, vaccinurile împotriva covid și gripei au fost disponibile pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și pentru persoanele cu boli subiacente, dar Ragnheiður spune că participarea a fost moderată.

Săptămâna viitoare, publicul va putea face vaccinul antigripal la centrul de sănătate, dar nu și vaccinul anti-covid momentan.

Țările puternic vaccinate continuă să înregistreze rate semnificative ale excesului de mortalitate cauzat de morți subite, care rămân neexplicate de sursele oficiale.

Graficul arată că mortalitatea în exces în Islanda a coincis cu lansarea vaccinului și nu a survenit în timpul pandemiei.

Islanda este prima țară care a recunoscut problema morților subite și a luat măsuri, scrie thepeoplesvoice.tv

Denunțători din întreaga lume, inclusiv din Marea Britanie, Australia, Japonia, Noua Zeelandă și Statele Unite, au tras un semnal de alarmă cu privire la această problemă majoră.

Cu toate acestea, guvernele, autoritățile de reglementare și mass-media mainstream continuă să mușamalizeze problema și să nege responsabilitatea.