ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din SUA, Tasha Kann, în vârstă de 30 de ani, care a lucrat ca asistentă într-un centru de îngrijiri paliative, era însărcinată în săptămâna 20, cu al doilea copil, când a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer la creier. În ciuda sfatului medicului ei de a întrerupe sarcina pentru a putea începe tratamentul de chimioterapie și radiații, Kann a refuzat, iar medicii i-au spus că mai are opt luni de trăit. Ea a născut o fetiță sănătoasă. Astăzi, deși i s-a spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit, se bucură că a luat decizia de a da naștere copilului, potrivit Daily Mail.  

Când era însărcinată în 20 de săptămâni, Tasha a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer la creier, numită astrocitom anaplazic de gradul III.

În ciuda sfatului medicului ei de a întrerupe sarcina pentru a putea începe tratamentul de chimioterapie și radiații, Tasha a refuzat.

„Le-am spus categoric că nu accept”, a declarat Tasha la Fox News Digital. „Am fost puțin speriată, dar nu mi-am pierdut niciodată speranța”, a spus Kann despre diagnosticul ei. „Știam că trebuie să fiu puternică pentru copilul meu”.

Astăzi, deși mai are doar câteva săptămâni de trăit, ea își menține decizia, prețuind fiecare clipă alături de cei doi copii ai săi.

Tasha a născut în octombrie 2022 o fetiță sănătoasă pe nume Gracey, care s-a alăturat fiului ei de 2 ani, Deklan.

Doctorul a prezis că mai are doar opt luni de trăit după nașterea copilului ei, dar, în mod miraculos, Tasha este încă în viață la aproape un an de atunci.

„În fiecare zi mă uit la copilul meu frumos și mă gândesc cât de ușor a fost pentru ei să-mi spună să avortez – ca și cum ea nu însemna nimic”, a spus Tasha.

„Dacă aș fi ascultat – așa cum fac majoritatea pacienților, pentru că au încredere în medicii lor și nu fac propriile cercetări – copilul meu nu ar fi aici”, a spus ea, adăugând: „Este o minune de la Dumnezeu că suntem amândouă aici!”

Tasha a primit vara aceasta vestea devastatoare că forma de cancer de care suferă s-a răspândit și că acum sunt disponibile opțiuni limitate de tratament.

Diagnosticul ei este denumit Gliomatosis Cerebri, o tumoare extrem de agresivă care afectează sistemul nervos central și lobii creierului.

Medicii estimează că acum ar mai putea avea doar câteva săptămâni de trăit.

Dar Tasha continuă să își mențină decizia ei de a refuza tratamentul cu radiații și chimioterapie și, în schimb, urmează un tratament de imunoterapie alternativă la Clinica Burzynski din Houston, Texas.

Ea a rămas mândră de decizia de a se opune recomandării medicului și consideră că credința ei în Domnul Iisus Hristos îi dă cea mai mare putere.

Încă își amintește că a fost „dezgustată” de medicii despre care ea pretinde că „au sfidat voia lui Dumnezeu”.

„Avortarea copilului meu nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, deoarece este împotriva voinței lui Dumnezeu. Știam că dacă am încredere în Domnul și în promisiunile Lui, El îmi va menține copilul în siguranță. Dacă era atât de grav cancerul, cum au spus ei, oricum uciderea copilului meu nu m-ar fi salvat”, a spus ea.

Tasha a lucrat ca asistentă într-un centru de îngrijiri paliative și a asistat la impactul pe care chimioterapia și radiațiile l-au avut asupra multor pacienți, a declarat ea, afirmând: „Nu funcționează întotdeauna”.

Singura speranță a lui Kann este să rămână în viață pentru a fi alături de cei doi copii ai ei mici. Familia ei este motivul pentru care continuă să lupte.

„Singurul lucru pe care mi l-am dorit în viață a fost să fiu mamă. Soțul meu este principalul meu sprijin. Este un om minunat și nu m-aș putea vindeca fără el. Iar zâmbetele și râsetele copiilor mei mă ajută să mă mențin puternică și să merg mai departe”, a spus ea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews