ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Jörg-Heiner Möller a declarat pentru publicația germană Nordkurier că, dintre cei 120 de pacienți ai săi care suferă de sindromul post-vaccinare, niciunul nu a fost recunoscut oficial ca fiind afectat de leziuni induse de vaccin. 

Un medic german care tratează pacienți care suferă de așa-numitul sindrom „post-vaccinare” a spus că niciuna dintre afecțiunile pacienților săi nu sunt recunoscute oficial ca fiind cauzate de injecțiile anti-Covid, relatează LifeSiteNews.

Dr. Jörg-Heiner Möller a declarat că, dintre cei 120 de pacienți ai săi care suferă de acest sindrom și și-au raportat leziunile la Institutul Paul-Ehrlich (organismul federal german de reglementare pentru vaccinuri și biotratamente) „în cazul nici unuia (!) boala nu a fost recunoscută ca leziuni induse de vaccin.”

„Cum se poate ca persoanele care se dovedesc bolnave ca urmare a vaccinului să nu apară în nicio statistică? Asta poate însemna doar că numărul de leziuni cauzate de vaccin este substanțial mai mare decât declară agențiile oficiale! Este nevoie urgentă de transparență aici!”, a subliniat medicul.

Möller, care este expert în boli de inimă, a declarat pentru Nordkurier că tratează pacienți care suferă de sindrom PostVac sau PostCovid: „Acestea sunt două nume pentru aceeași boală autoimună emergentă, una cauzat de coronavirus, cealaltă declanșată de vaccinul anti-Corona.”

El a dezvăluit că, din cei 170 de pacienți pe care îi tratează și care suferă de această boală autoimună, 120 sunt pacienți „PostVac”, adică boala a apărut la scurt timp după ce au primit vaccinul anti-Covid.

Acești pacienți PostVac sau PostCovid dezvoltă adesea un sindrom de oboseală severă, iar unii nu se mai pot ridica din pat, potrivit lui Möller.

În cele mai multe cazuri, apar tulburări cognitive, care sunt adesea interpretate greșit ca fiind demență. E ca și cum ai distrage pe un șofer ca să nu mai fie atent la condus și să uite că se află la volanul unei mașini în mișcare, a spus medicul german.

Alte simptome includ dureri de cap severe, dureri articulare și musculare, tulburări de vedere și bătăi rapide bruște ale inimii.

„40% dintre pacienții mei nu pot lucra și vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru sistemul nostru social!” a declarat Möller.

Specialistul în boli de inimă a explicat că mulți pacienți sunt diagnosticați greșit „pentru că, în majoritatea cazurilor, nu sunt detectate valori de laborator vizibile și nici nu ies în evidență constatările examenului medical patologic. Astfel, atât de mulți colegi din sfera medicală resping tabloul clinic pe care nu îl înțeleg, spunând că e vorba de o problemă psihosomatică, ceea ce crește și mai mult suferința pacienților.”

Möller a dat câteva exemple despre problemele suferite de pacienții săi: o mamă care nu poate avea grijă de copiii ei din cauza oboselii ei severe, un pilot care nu mai poate pilota sau un tată care nu mai poate nici măcar să citească lista de cumparaturi.

„Văd vieți distruse, căderi financiare, relații rupte, depresii severe în cazul cărora antidepresivele nu ajută în niciun fel și sinucideri, din ce în ce mai multe”, a spus Möller. „Rareori am văzut atât de multă disperare și de multe ori m-am trezit plângând după ce am vorbit cu acești pacienți. Nu am mai văzut așa ceva!”

Există două terapii care uneori pot fi de ajutor, potrivit lui Möller. Una implică o substanță de legare a autoanticorpilor numită BC007, care a fost dezvoltată în iulie 2021, care a dat rezultate bune la unii pacienți care au suferit de „Covid lung”.

„I-a ajutat pe toți cei patru pacienți din acest studiu terapeutic, pe unii dintre ei într-un mod impresionant, pe trei dintre ei permanent, însă la unul dintre ei [boala] a recidivat după șase luni. Succesul acestui tratament este cunoscut din iulie 2021. Până acum (peste 18 luni mai târziu), nici măcar nu s-a început un studiu pentru acest medicament, nu voi comenta despre asta”, a spus medicul.

„Atâta timp cât BC007 nu a fost aprobat, doar așa-numita «spălare a sângelui» mai rămâne o opțiune terapeutică: dacă autoanticorpii sunt identificați ca factor decisiv în boală, consecința logică necesară este încercarea de a elimina tocmai acești autoanticorpi prin imunoadsorbție.”

Problema în legătură cu așa-numita terapie de „spălare a sângelui” este că ea costă între 11.000 și 18.000 de euro, sume pe care mulți dintre pacienții lui Möller nu și le pot permite.