ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough semnalează apariția unui studiu despre o nouă tehnologie: pastila robotizată care livrează mRNA direct în tractul gastrointestinal, prin auto-injectare internă.
Iată postarea medicului, pe blogul său: 

Atât de mulți americani doresc să uite de ARNm după dezastrul vaccinării COVID-19. Coșmarul „vaccinurilor” cu efecte secundare grave, printre care atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge și leziuni ale nervilor îi fac pe mulți oameni din întreaga lume să se teamă de următoarea inovație tehnologică în materie de medicamente.
 
Probabil în urma unui vis urât pe care l-au avut, Wei Tao și colegii săi de la Harvard au publicat o lucrare despre o „pilulă mecanică” ce poate injecta direct mucoasa stomacului. Dacă acesta ar fi un film SF, oamenii s-ar îndrepta către ieșiri!


Autorii rezumă tehnologia în această figură cheie. Pe scurt, odată înghițită pastila, dispozitivele s-ar orienta către peretele stomacului sau intestinului (ceea ce ar fi greu de controlat) și apoi sarcina utilă (ARNm) ar fi injectată în epiteliul gastrointestinal și submucoasă. Aportul bogat de sânge ar duce imediat produsele în fluxul sanguin. De acolo, circulația portală ar duce sângele la ficat prin vena portă hepatică. Nimeni nu știe ce efect ar avea asupra ficatului o injecție directă de ARNm. Vă pot spune ca medic că aș fi foarte îngrijorat, întrucât acest lucru poate duce la complicații și mai mari decât injecția în braț. Să sperăm că va rămâne doar un vis urât pentru moment.