ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un mini-documentar postat de scriitorul Greg Reese pe blogul său, se dezvăluie sumele uriașe pe care le primesc medicii din America drept bonus pentru a vaccina copiii. De asemenea, într-un video de promovare a vaccinării copiilor se vede cum medicii apelează la realitatea virtuală pentru a administra cu ușurință copiilor vaccinurile otrăvitoare, astfel încât micuții să nu se mai opună.

Mai jos oferim transcrierea videoului mini-documentar, care poate fi vizionat aici

De mulți ani medicii primesc bonusuri pentru aplicarea celui mai recent protocol de terapie medicamentoasă, care conține medicamente despre care se știe că sunt periculoase, cum sunt statinele și antidepresivele. Iar acum știm că companiile de asigurări plătesc medicii pentru a ne vaccina complet copiii.  

Acest program de stimulare a vaccinării bebelușilor poate fi găsit în broșura dedicată acestei teme Blue Cross Blue Shield. Se precizează că, pentru fiecare pacient sub vârsta de doi ani care primește cele 24 de vaccinuri prescrise în prezent, valoarea plății pentru acel medic este de 400 de dolari.

Pentru a fi motivați suplimentar, sunt plătiți pentru fiecare sută de pacienți vaccinați și trebuie să vaccineze un anumit procent din totalul pacienților sau nu primesc nimic. Regulile Blue Cross Blue Shield spun că un medic trebuie să vaccineze 63% dintre pacienți pentru a se califica.

În medie, un medic pediatru american are aproximativ 1500 de pacienți și ar trebui să aibă 945 dintre ei complet vaccinați pentru a fi plătit. La 40.000 pentru fiecare sută de copii injectați cu otrăvurile mortale, suma se ridică la 360 de mii de dolari.

Din acest motiv, majoritatea pediatrilor nu vor oferi îngrijire familiilor care nu se supun complet celui mai recent protocol de vaccinare pentru copii. Vorbim de peste un sfert de milion de dolari, care înseamnă mai mult decât salariul mediu anual al unui pediatru.

Cercetările arată că riscul de deces al unui copil crește cu peste 5000 la sută când este inclus în programul actual de vaccinare.

Medicii încep acum să folosească realitatea virtuală (Metaversul) pentru a putea administra cu ușurință aceste otrăvuri copiilor, care știu instinctiv ce este mai bine pentru ei atunci când se opun injectării: