ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai multe voci contestă pe internet Legea Vaccinării, considerând-o fie o lege nazistă care încalcă drepturi fundamentale ale omului, fie o pârghie pentru susținerea afacerilor industriei farmaceutice, implementarea legii costând bugetul României aproximativ 5 miliarde de euro.  

După ce Cristina Bușcă, una dintre mamele care consideră că forma actuală a Legii Vaccinării, adoptată recent de Senat și care va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, este „o lege crudă și ireal de abuzivă”, îndreptată atât împotriva copiilor cât și împotriva adulților, iată că o altă mămică, cititoare a ActiveNews, a transmis un mesaj către media din România.

„Stimați jurnaliști,

De aproape un an de zile, în presa românească există un embargo fără precedent în fragila noastră istorie post-decembristă. Embargoul impus celor care vorbesc împotriva dogmei oficiale privind vaccinarea.

Jurnaliști altă dată cu forța și curajul de a se arunca în luptă cu cei mai puternici oameni din stat, cu demnitatea cuvântului și judecata netulburată de bani sau frică, ne făceau dușuri reci de luciditate astfel încât să vedem clar ceea ce n-ar fi trebuit să știm sau să înțelegem. Ceea ce presa comandată politic sau economic ascundea sub valul hipnozei generale.

Nimic, niciodată, nu a avut parte de atâta liniște și TOTALĂ ABSENȚĂ din presă precum ideile sau discursul argumentat al celor ce se opun obligativității vaccinării. Căci nu de vaccinare e vorba, ci de obligativitate.

Stimați jurnaliști, de ce Dumneavoastră, care trăiți din libertatea cuvântului și din libertatea de gândire lăsați valul greu și nedrept al hipnozei generale să ascundă orice opinie diferită?

Stimați jurnaliști, nu vă cerem să citiți legea care spune că vaccinarea va fi OBLIGATORIE pentru ADULȚI și COPII, că epidemiile vor fi stabilite prin ordin de ministru (!), că medicii vor fi sancționați dacă nu vaccinează cu orice preț, că producătorii nu vor fi responsabili pentru vătămările post-vaccinale și efectele adverse pot fi doar cele stabilite prin ordin de ministru!

Nu vă cerem să citiți tratatele de imunologie care avertizează că vaccinurile pot conduce la cancer și autoimunitate.

Poate nu sunteți creștini și faptul că pui de om de câteva săptămâni sunt născuți vii și apoi disecați pentru ca plamânii lor să fie țesut de cultură pentru viruși vaccinali, nu vă dă fiori? E știință. În prospect se cheamă științific celule MRC-5.

Dar vă cerem să ascultați mărturia unei mame. O mamă care a crezut în vaccinare. O mamă care și-a ținut în brațe fiica timp de câteva zile. Un copil perfect sănătos, care creștea cu laptele și dragostea mamei. Vaccinul BCG a avut nevoie doar de câteva ore să îi otrăvească trupul. Apoi tratamentele care au exclus orice legătură cu vaccinul și multitudinea de piste testate pe acest copil născut sănătos, devenit un caz „misterios”, i-au adus moartea în numai câteva zile.

Moartea acestui copil ca urmare a vaccinării nu a salvat pe nimeni. Dar a distrus iremediabil o familie.

Iat-o pe această mamă, o cheamă Adelina Iacob: 



Sigur, totul este folclor până ți se întâmplă ție! Până tu, mamă sau tată, ești cel care pleacă la vaccinare cu un copil sănătos și apoi se întoarce cu unul care privește în gol, îi curg bale din gură sau care în câteva săptămâni moare cu sindrom hemolitic-uremic sau rămâne paralizat pe viață. Toate sunt efecte adverse menționate de către producători în prospectele vaccinurilor, nu sunt secrete.

Câți dintre Dumneavoastră în situația asta ați putea spune: „E ok, nu-i grav, copilul meu e mort de la un vaccin, dar important e că alții sunt protejați de rujeolă!”

Vaccinarea e minunea secolului, ne salvează de boli eruptive care nu mai omoară pe nimeni dacă trăiește în condiții normale. Mizeria traiului și incompetența autorităților sunt ascunse sub diagnostice de rujeolă.

Câți dintre dumneavoastră, stimați jurnaliști, ați verificat cauza morții celor 35 (mai nou 36) de morți de rujeolă? De când profesia de jurnalist înseamnă să iei de bun ce zice statul, fără să verifici măcar din două surse?

Institutul Național de Sănătate Publică are pe site situația deceselor în care se vede clar că doar la 11 din cei decedați rujeola e menționată la cauza decesului printre altele: handicapuri, imunodepresie severă, malformații, malnutriție. Dar noi defilăm tot cu cei 36 de morti de rujeolă fără să se întrebe nimeni de unde vin oamenii aceștia și de ce au murit de fapt de o banală boală a copilăriei.

Acești oameni nu puteau fi salvați chiar dacă am fi cu toții vaccinați cu tot ce s-a inventat vreodată!
E ceasul al 12-lea.

Dacă vreți ca statul să aibă control asupra corpului fiecăruia dintre noi, fiți în continuare ambasadorii tăcuți sau vocali ai dogmei oficiale.

Dar dacă aveți vreo urmă de îndoială că un cocktail biologic e bun pentru toată lumea oricum și oricând, spuneți-o acum! Căci altfel, din ianuarie 2018 va deveni ilegal să mai spuneți despre vaccinuri altceva decât ce vrea statul să gândiți.

În SUA, a treia cauză a morții sunt erorile medicale. Anual, în UE mor 95.000 de oameni ca urmare a erorilor medicale (cf. OMS).

Pământul a fost plat cândva și în anii 50 tutunul era promovat de către medici. Am evoluat oare?”, a fost mesajul transmis de aceasta pe adresa ActiveNews.