ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cred că ați făcut o greșeală foarte gravă care costă vieți. De ce nu publicați datele înregistrate anonimizate pentru a fi sigur că nu ați făcut o greșeală?”

Milionarul Steve Kirsch, care a provocat la o prinsoare de 10 milioane de dolari privind "siguranța vaccinurilor"  un acționar al companiei Moderna,  postează pe blogul său o scrisoare deschisă către Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă, în care propune organizarea unei dezbateri bazate pe argumente și date, care să fie puse la dispoziția publicului, cu păstrarea confidențialității, astfel încât să se stabilească clar și definitiv cine a avut dreptate și cine a propagat „dezinformări” care au cauzat pierderea a nenumărate vieți umane. Mai jos, scrisoarea deschisă:

Către Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă:

Am citit cu mare interes acest articol „Verificarea faptelor AAP”, care menționează că „autoritățile sanitare din Noua Zeelandă spun că patru decese au fost legate de vaccinurile [anti-Covid]”.

Dețin date înregistrate în bazele de date din mai multe țări și este clar că vaccinurile anti-COVID ucid în medie cel puțin 1 persoană la 1.000 de doze, ceea ce înseamnă că aproximativ 12.000 de neozeelandezi au fost uciși de vaccinurile anti-COVID.

Așadar, avem opinii diferite.

Doresc să vă propun o modalitate de a câștiga definitiv în dezbatere și a demonstra că aveți dreptate și că eu greșesc. Avantajul ar fi reducerea ezitării față de vaccinare în Noua Zeelandă.

O ofertă pe care nu o puteți refuza.

Publicați datele înregistrate în bazele de date. Datele pot fi publicate într-un format simplu care să păstreze confidențialitatea.

Odată ce datele sunt puse la dispoziția publicului, echipa mea de statisticieni și oameni de știință în date le va analiza pentru dvs. fără a vă cere nici un onorariu. Eu personal voi plăti toate cheltuielile. Mai mult, vom publica analiza noastră într-o revistă științifică evaluată de colegi și vom plăti taxele pe paginele publicate.

Dacă aveți dreptate și doar 4 persoane au murit în urma vaccinului COVID, voi plăti toate cheltuielile dvs., voi înceta toate activitățile mele de „dezinformare” și voi îndemna colegii să facă același lucru. Acest lucru va contribui la reducerea amplorii „dezinformării” și la salvarea de vieți.

Dar dacă am eu dreptate și datele arată că ați ucis mii de neozeelandezi, veți recunoaște că ați greșit, vă veți prezenta scuze, veți revoca vaccinările și veți compensa oamenii pentru pierderea celor dragi și/sau pentru vătămările suferite.

Nu aveți nimic de pierdut dacă aveți certitudinea că vaccinurile sunt sigure.

Veți obține un răspuns definitiv la întrebările legate de siguranță, răspuns pe care nimeni nu îl va putea contrazice. Dezbaterile se vor încheia.

Viața pe care o veți salva poate fi a dvs. sau a unei persoane dragi.