ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, care a susținut că vaccinurile anti-Covid sunt „fără efecte secundare” și că Big Pharma nu ar profita de pe urma lansării vaccinurilor, a fost forțat să-și schimbe opinia din cauza rezultatelor dezastruoase ale politicilor dure anti-Covid din Germania.

Altă dată considerat un erou, Lauterbach, numit adesea „Fauci al Germaniei”, este acum implicat în cel mai mare scandal, legat de vătămările grave provocate de vaccin, potrivit yournews-wire.com

În funcția sa de consilier al Angelei Merkel și comentator de televiziune și Twitter, iar apoi ca ministru al Sănătății, Lauterbach a adoptat o atitudine agresivă pro-lockdown și pro-vaccinare, susținând că scopul său a fost vaccinarea fiecărui german - prin impunerea de reguli obligatorii, dacă este necesar – pentru a obține așa-numita „imunitate de turmă”.

Raport Unherd: La fel ca majoritatea țărilor, Germania nu a impus din punct de vedere legal vaccinarea obligatorie pentru populația generală, dar mai degrabă a făcut-o obligatorie de facto, făcând viața imposibilă pentru cei nevaccinați, inclusiv prin impunerea de restricții direcționate.

O mică, dar vocală minoritate de politicieni s-au opus politicilor de vaccinare în masă ale lui Lauterbach, avertizând cu privire la efectele secundare ale acestor noi vaccinuri pe bază de ARNm. Lauterbach a răspuns susținând, în repetate rânduri, că vaccinurile Covid sunt „fără efecte secundare”. A fost o afirmație uimitoare, având în vedere că cifrele de la Ministerul Sănătății din Germania au arătat (lucru repetat și de Lauterbach însuși) că evenimente adverse grave au fost raportate la una din 5.000 de vaccinări. Raportul a crescut cu până la 2 din 1.000 pentru toate evenimentele adverse suspectate.

În ultimii doi ani, în sistemul ministerului s-au acumulat peste 300.000 de cazuri de reacții adverse ale vaccinurilor și tot mai multe persoane depun cereri de despăgubire împotriva statului – care, în baza contractelor semnate de UE cu producătorii de vaccinuri, este răspunzător pentru orice daune legate de vaccin. Între timp, subiectul privitor la leziunile cauzate de vaccin a început să fie discutat deschis în mass-media germană.

Toate acestea l-au forțat pe Lauterbach să aibă o schimbare de atitudine spectaculoasă. Într-un interviu recent, el a recunoscut că vătămările provocate de vaccin sunt o problemă serioasă și că ministerul său plănuiește să lanseze un program pentru a investiga consecințele negative ale vaccinării împotriva Covid-19 și pentru a îmbunătăți îngrijirea [pentru cei vătămați] cât mai curând posibil. În plus, Lauterbach a spus că speră că companiile farmaceutice vor ajuta în mod voluntar în compensarea celor afectați de vaccinuri. „Asta pentru că profiturile lor au fost exorbitante”, a spus el. Cu doar un an în urmă el spusese: „Companiile farmaceutice nu se vor îmbogăți din vaccinuri”.

 
Este greu de imaginat o cădere din grație mai ruinătoare pentru Lauterbach: în puțin peste un an a ajuns, dintr-un erou național, un simbol al eșecurilor pandemiei.