ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunitatea feroviară din Cluj este în doliu după ce unul dintre membrii săi, șeful de tren Hitian Sabin (foto), a decedat subit. Hitian Sabin, angajat al CFR Dej Călători, a fost găsit fără suflare sâmbătă în jurul orei 14:20, după ce intrase la odihnă la orele 7 ale dimineții, transmite site-ul ȘtirideCluj.

Din declarațiile colegilor, se pare că incidentul a declanșat o serie de investigații, implicând poliția, procuratura și echipa de criminalistică, creând o atmosferă de panică și stres în rândul angajaților CFR. În plus, un revizor trimis să colecteze declarații a fost perceput ca insensibil, contribuind la tensiunea existentă, afirma sursa citată.

Una dintre colegele victimei a scris pe Facebook: „Astăzi s-a mai stins un CFR-ist la datorie - șef tren HITIAN SABIN comanda Dej Călători. A murit în somn în timpul  programului de odihnă. A murit probabil din cauză că nu era deloc obosit, că nu era deloc stresat, că  poate chiar nici nu a mâncat (pentru că nu i-a rămas  în urmă  nimic de mâncare și nici când  a sosit nu s-a așezat la masă). A intrat la odihna la ora  7.26 și la 14 20 s-a declarat decesul.

Și ca și cum nu era de ajuns panica, frica, stresul, poliția, procuratura, criminalistica, mai vine și revizorașul căruia i s-a atribuit o pălărie cu 5 numere mai mare, să ia declarații... probabil mâine se ducea la pește sau luni nu i se mai legau ideile și se mai și ofensează ca nu sunt de acord cu ideea dumnealui. Ce mai contează un om în minus... Murim ca proștii iar șefimea își freacă mâinile când își vede fluturașii de salariu. Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul... Dumnezeu sa te ierte OM nevinovat!”, a scris Mimi Dănăilă.

A iubit enorm munca sa de CFR-ist, dedicându-se cu pasiune ca șef de tren. Moartea a venit pe neașteptate, lăsând în urmă o durere imensă în inimile noastre. Drum lin, suflet bun! Vei rămâne mereu în amintirile noastre și în poveștile pe care le-ai împărtășit cu atâta dragoste despre trenuri și călătorii. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a adăugat pe Facebook și cumnatul lui Hitian Sabin.

Citiți și Mor oamenii ca muștele: Un tânăr de 38 de ani din Cluj a căzut secerat la pământ după ce a coborât din mașină