ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda faptului că există mai multe acțiuni în justiție în SUA, India, Japonia, Columbia, Spania și Franța, prin care se aduc dovezi că vaccinul HPV cauzează deces și debilitare, companiile farmaceutice și organizațiile multinaționale continuă să finanțeze campanii de vaccinare HPV în școlile din întreaga lume.

O campanie națională de vaccinare împotriva HPV a fost lansată în școlile franceze pe 19 octombrie 2023. Campania de vaccinare a vizat școlari cu vârste între 11 și 14 ani. În urma campaniei de vaccinare, un băiat de 12 ani pe nume Elouan a decedat, transmite The Defender

Moartea copilului de 12 ani în urma vaccinului Gardasil a provocat proteste la nivel național

Elouan s-a prăbușit la doar câteva minute după ce a primit vaccinul Gardasil HPV la Saint-Dominique College, o școală privată din Saint-Herblain, lângă Nantes. Băiatul a suferit un traumatism la cap și a fost dus la spitalul universitar din Nantes. La spital, starea lui s-a înrăutățit și a murit pe 27 octombrie.

Autoritatea Regională de Sănătate din Pays de la Loire (ARS) a raportat că Elouan „s-a prăbușit podea” după ce a primit vaccinul, lovindu-se cu ceafa de „suprafața tare” din camera în care a avut loc vaccinarea.

ARS a raportat: „În ciuda intervenției” asistentelor prezente, „starea lui Elouan s-a deteriorat în zilele următoare din cauza severității traumatismului cranian”.

Acest eveniment tragic a dus la deschiderea unei anchete de către parchetul din Nantes. Procurorul Renaud Gaudeul urmărește „să stabilească dacă tratamentul medical al acestui minor – înainte, în timpul și după injecție – a fost efectuat conform regulilor”. Gaudeul a declarat pentru Ouest France: „Vrem să înțelegem cum a putut muri un băiat în aceste circumstanțe”. Cei implicați sunt cercetați pentru omor prin imprudență.

Oficialii francezi din domeniul sănătății ignoră ceea ce este evident, fiind în favoarea campaniei înșelătoare de vaccinare HPV

Pe de altă parte, ARS a negat imediat orice legătură între moartea băiatului și vaccin. ARS a susținut că starea de rău poate apărea din cauza stresului indus de vaccinare. Instituția a susținut că starea de rău și prăbușirea bruscă a tânărului nu poate fi legate de vaccin sau de un defect de calitate al produsului farmaceutic. Răspunsul grăbit al ARS arată tendința guvernului de a trece cu vederea dovezile circumstanțiale evidente pentru a mușamaliza leziunile provocate de vaccin și a ascunde orice alte acte de malpraxis medical.

Nerecunoașterea de către ARS a leziunilor provocate de vaccinuri care pun viața în pericol este în acord cu definiția pe care Organizația Mondială a Sănătății o dă sincopei după vaccinare. OMS recunoaște că leșinul este un potențial eveniment advers al vaccinării, dar definește această problemă ca fiind „pierderea temporară a cunoștinței, cu o recuperare rapidă”, fiind un „răspuns legat de stresul creat de imunizare”. Cu alte cuvinte, OMS susține că leșinul sau sincopa este de origine psihologică, și nu este cauzată de vaccinul în sine.

Ministrul francez al Sănătății, Aurélien Rousseau, a mușamalizat deja cazul băiatului. El a declarat în fața Adunării Naționale a Franței că „starea de rău” a lui Elouan este „principalul efect advers al oricărui tip de vaccinare” și „nu are nicio legătură cu produsul injectat”.

„În timp ce vă vorbesc, au fost injectate aproximativ 20.000 de doze. Acesta este singurul eveniment advers grav și tragic care a avut loc”, a adăugat Rousseau. Însă acest lucru nu este adevărat. Numai în SUA, au fost plătite, prin Programul de compensare a vătămărilor provocate de vaccin, peste 70 de milioane de dolari ca daune pentru copiii vătămați grav de Gardasil.  

Sincopa este doar unul dintre multele efectele adverse grave ale vaccinurilor HPV. Potrivit lui Kim Mack Rosenberg, consilier general interimar pentru Children’s Health Defense și coautor al cărții „Vaccinul HPV, obiect al proceselor: Căutând justiție pentru o generație trădată”, vaccinul Gardasil este asociat cu „boli și tulburări autoimune, disautonomie, tulburări neurologice, tulburări de reproducere și multe altele”, inclusiv, dar fără a se limita la: oboseală cronică și sindrom de durere cronică, fibromialgie, sindromul Guillain-Barré, trombocitopenie imună, lupus, sindromul tahicardiei ortostatice posturale, neuropatie cu afectarea fibrelor mici și moarte.

În pofida negărilor și mușamalizărilor din partea oficialilor din sănătatea publică, procuratura continuă o anchetă, care analizează: condițiile în care a fost administrat vaccinul, supravegherea medicală a copilului și condițiile în care a fost acordată îngrijirea medicală a copilului după producerea vătămării care a pus viața în pericol. Potrivit unui părinte francez, zilele pentru derularea campaniei de vaccinare au fost anunțate în martie 2023, iar campania a început pe 2 octombrie, cu echipe mobile cu/fără medic prezent.

Didier Lambert, președintele Asociației pentru Ajutor Reciproc pentru Pacienții cu Miofascita Macrofagică (E3M), a vorbit despre investigația sa, într-un interviu pentru Nexus. Lambert a spus că E3M „a depus o cerere de anchetă pentru a se investiga prezența aluminiului și/sau a ADN-ului HPV în creierul [lui Elouan]” și a cerut impunerea unui „moratoriu de câteva luni asupra vaccinării HPV în școlile gimnaziale”. De asemenea, Lambert insistă ca procurorul să ceară o autopsie care să stabilească existența de fragmente de ADN HPV și adjuvant de aluminiu.

Totuși, campania de vaccinare continuă, în ciuda opoziției tot mai mari din partea populației.