ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru o viziune clară asupra acestei teme, părinții ar trebui să citească cu atenție care sunt argumentele pro și contra, înainte de a face „vaccinurile obligatorii" copiilor.

Fostul deputat Ninel Peia a scris pentru Știripesurse despre intensitatea cu care ministrul Sănătății dorește aprobarea legii vaccinării obligatorii și motivele care ar sta în spatele acestor declarații.

„Ministrul Bodog - „Eu nu cred că un medic are dreptul să facă propagandă împotriva vaccinului, având în vedere faptul că există dovezi, există foarte multe boli care au fost eradicate prin vaccin, iar în momentul de față suntem în plină epidemie de rujeolă”.

Foarte mulți oameni implicați în politică, din toate partidele și de toate culorile, sunt foarte departe de a fi ceea ce vor să ne facă să credem. Și aici nu vorbesc despre „acoperiții” seviciilor secrete, ci tocmai acoperiți ai altor interese, cum sunt sorosiștii, prietenii Berlinului și ai Budapestei sau vectorii marilor companii transnaționale, și, nu în ultimul rând, al giganticei rețele Big Pharma.

Bodog, Florian. Cine a auzit de acest nene până să ajungă ministrul Sănătății?  Vă spun eu, mai nimeni. Până și ca senator  nu era cine știe ce personaj de vază. Era cunoscut, oarecum, prin Oradea, hai să zicem prin Bihor, ca să nu fim răi. Cu toate astea, Bodog este un personaj care merită ceva atenție, și nu prin tâmpenia cu Legea Vaccinării Obligatorii care ar trebui să-i bage pe părinți la pârnaie și să-i sancționeze pe medicii care au suspiciuni în ce privește siguranța unui medicament sau a unui vaccin, ci mai ales prin fulminanta sa ascensiune tactico-profesională demnă de un geniu, ascensiune dublată de un simț al parvenirii incredibil.

Bodog, Florian, a absolvit un liceu sanitar care îi asigura locul maximum de moașă comunală. Ambițios, bodogul intră, la 20 de ani, în proaspăt înființata Facultate de Medicină și Farmacie Oradea, pe care o termină în 1997. Toată Oradea știe că în facultate a făcut pe dracu’n patru ca ocupe postul de „ocrotit” al lui Teodor Maghiar, cu care se și combină în niște încrengături de familie, de genul încuscririi. Ca să avanseze rapid pe scară profesională. Culmea, stratagema îi reușește și devine imediat doctorand. Ca să vedeți bizarerie, el urma specialitatea chirurgie estetică (se câștigă parale grele în domeniu), dar își ia doctoratul în 2001 cu lucrarea "Implicații anatomo-clinice, paraclinice și terapeutice în pancreatita acută". Ce-o avea sula cu Prefectura? Să te umfle râsul, dar ce să-i faci, asta s-a găsit de cumpărat, așa că n-a făcut mofturi. La doar un an după terminarea facultății a devenit preparator universitar, după încă un an - asistent, iar după doi ani, în 2002, s-a ajuns șef de lucrări. În 2008 și-a tras al doilea doctorat, la Timișoara, în management sanitar, plus gradul de conferențiar. În 2003, l-au pus șef peste Spitalul Județean, de unde, în 2010, a fost postat șef de cabinet al ministrului orădean al Sănătății, Ritli Ladislau (UDMR).  În 2012 devine concomitent decan al FMF și șef al Direcției Control în Sănătate Publică din Minister, iar apoi secretar de stat și senator. În 2013, a pus gheara pe gradul suprem de profesor, procurându-și și atestatul de îndrumător de doctorate. Acum e ministru plin.

Ca să ai o asemnea carieră, sigur trebuie să fii un Einstein al medicinei. Sau...

Mai degrabă sau, căci pentru că presa locală i-a demontat mai toate lucrările de care ar fi avut nevoie, ba chiar a demonstrat că unele nu există. Neam. Deloc. Evaporate.

Deci, omul a avut spate greu. Iar ca spate greu sunt doar trei posibilități: Soros, agenturile de spionaj sau Big Pharma.

El trebuie că a ales una, sau două, sau poate toate trei la un loc.

E drept, prin Oradea, el este cunoscut ca apropiat a multor „intelectuali” cu profundă gândire sorosistă, susținători luminați ai școlii lui Soros de la Budapesta. Ăștia, ca și sectanții, se sprijină între ei, chiar dacă Bodog nu a luat bani direct de la sculele sorosiste, dar promitea ca un individ avid de putere, el dorindu-și poziții înalte, locuri de unde ar fi putut fi valoros „cauzei”.

Nu știu cum să vă spun, dar ăștia din „Imperiu”, cum zic chiar ei, se cred un fel de rasă superioară prin România, niște unii născuți să fie mari îndrumători și niște înțelepți fără pată, dar cu mare îngăduință față de „calea sorosistă”. Culmea, cei mai mulți dintre aceștia au situații bune și sunt realizați profesional. Ce mai contează cum. Genul ăsta de acaparare este folosit de oamenii lui Soros mai peste tot. Familia unui băiet devenit cineva cu ajutorul lui Soros îi va fi veșnic îndatorată stăpânului. La fel și prietenii acestuia, mai ales dacă băietul sorosist e mai larg de mână și are și pilele necesare pentru a-i ajuta pe alții.

Așa se construiește piramida trădării, prin influență și „capturarea” bunăvoinței unei cât mai mari plaje de cetățeni. Cam ca la electoratul captiv de care se vorbește în cazul partidelor.

Deci e posibil ca bodogul mincinos să fi fost antamat prin afiliere în gașca sorosistă, ceea ce i-a asigurat teribila sa ascensiune. E drept, se poate să mai fi intervenit și serviciile maghiare interesate și ele de un personaj ușor manevrabil, veșnic în foame de titluri și mai ales poziții.

Realizați ce „asset” este acest Bodog pentru diversele curente ce se bat prin România pentru influență, și, în final, câștiguri fabuloase? E un „cado” nesperat!

Alți colecționarii de vedete medicale sunt chiar nevăzutele chipuri din „boardul” de la vârful Big Pharma. Un asemenea jalnic personaj, care și-a cam luat toate titlurile, ba chiar și-a măsluit mult din partea profesional-științifică a vieții sale publice, e aur curat pentru Big Pharma. Ăsta, bine susținut, chiar și cu pârgii politice (unde, în spate, la nevoie, sunt tot milioanele de euro ai Big Pharma) este marioneta perfectă. Îl arunci în văzduh, și aștepți să prindă fotoliul dorit. Apoi, totul e simplu, îl calci pe cap, mai tare sau mai ușor, în funcție de ce vrei în diverse momente.

Spre exemplu, Bodog ajunge ministru, iar Big Pharma are câteva tone de vaccinuri în stocurile sale mondiale. Nu sunt ele calibrate pentru oamenii din această zonă (cum s-a mai întâmplat, chiar eu am scris) , dar ce contează cât timp pe etichete scrie ce scrie. Ca să-l ajuți, tu Big Pharma, mai înscenezi și apariția unei probabile epidemii de rujeolă (culmea, tot în Imperiu, că e mai ușor, dar ai grijă să nu se extindă în Ungaria sau Serbia), mai pui de-o panică TV și treaba e gata făcută. Dar, pentru că tu ești Big Pharma, vrei mai mult, nu numai să scapi de un transport-două de vaccinuri, așa că pui bocancul pe gâtul bodogului și-i ceri să bage Legea Vaccinării Obligatorii, pentru că aia îți va asigura o piață veșnică, peste toată țara. Dacă intră și chestiunea cu părinții amenințați cu pușcăria, e Paradisul combinatorilor de vaccinuri. Un El Vaccino Dorado.

Ia zi, domnule Bodog, unde greșim? Propteaua e Soros? „Agenturile”? Sau Big Pharma? Sau toate la un loc, cum începe să creadă până și ultimul om care se uită la TV?

Am nimerit-o sau trebuie să mai întrebăm niște prieteni? :)

P.S. -vă informez că din toate medicamentele pentru cancer și toate vaccinurile intrate în România în ultimele 12 luni au fost luate monstre și au fost trimise la analiză în laboratoare din Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, etc. Bomba va exploda mai rau ca la Hiroshima.”, a scris fostul deputat Ninel Peia.