ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul din cinci lucrători dintr-un spital elvețian a suferit leziuni cardiace după vaccinurile de rapel anti-COVID-19. Cele mai recente cercetări constată că afecțiunile cardiace cauzate de „vaccinurile” anti-COVID-19 nu doar că sunt reale, dar sunt mult mai frecvente și mai grave decât ceea ce recunosc mass-media sau clasa conducătoare.

Studiul, denumit „Diferențele în funcție de sex în ceea ce privește incidența leziunilor miocardice după vaccinarea de rapel COVID-19 mRNA-1273”, a constatat că unul din 35 de lucrători din domeniul sănătății dintr-un spital elvețian a prezentat semne de leziune cardiacă asociată cu vaccinul mRNA-1273 Moderna.

Autorii studiului au scris: „Creșterea markerilor de leziuni miocardice, asociată cu vaccinarea de rapel ARNm-1273, a avut loc la aproximativ unul din 35 de persoane (2,8%), fiind o incidență mai mare decât cea estimată în meta-analizele referitoare la cazurile spitalizate cu miocardită (incidență estimată 0,0035 %) după a doua vaccinare.”

În cadrul studiului, persoanele care au suferit leziuni cardiace din cauza vaccinului au fost urmărite timp de 30 de zile. După o lună, aproximativ jumătate din grupul vătămat de vaccin avea niveluri neobișnuit de ridicate de troponină cardiacă T cu sensibilitate ridicată, ceea ce indică leziuni cardiace subclinice. Creșterea bruscă a troponinelor T cardiace cu sensibilitate ridicată a început în a treia zi după vaccinare. Pentru a se încadra scopului studiului, nivelurile trebuiau să fie de cel puțin 8,9 nanograme pe litru la femei și 15,5 nanograme pe litru la bărbați pentru a fi considerate ridicate.

Din 40 de pacienți care aveau niveluri crescute de troponină cardiacă, 22 au suferit „leziuni miocardice asociate vaccinului”. 20 dintre pacienții vătămați au fost femei, iar vârsta lor medie a fost de 46 de ani. Nici unul dintre pacienți nu a avut antecedente de probleme cardiace. Cel puțin doi pacienți au suferit dureri în piept și alți doi au suferit miocardită în primele 30 de zile. - Natural News  

O mare parte din aceste leziuni nu pot fi vindecate.

„Potrivit cunoștințelor actuale, mușchiul cardiac nu se poate regenera sau, în cel mai bun caz, doar într-o măsură foarte limitată. Deci, este posibil ca vaccinările repetate de rapel în fiecare an să provoace leziuni moderate ale celulelor mușchiului inimii”, a spus cardiologul și cercetătorul principal în studiu Christian Muller de la Spitalul Universitar din Basel.

În timpul studiului, persoanele vătămate au fost sfătuite să evite exercițiile fizice intense. Efortul după vaccinarea anti-covid-19 poate profoca evenimente cardiace adverse. Din fericire, niciunul dintre pacienții răniți prin vaccin nu a suferit un eveniment cardiac advers major în perioada de urmărire de 30 de zile.

Ceea ce înrăutățește lucrurile, după perioada de urmărire de 30 de zile, pacienții vătămați prin vaccinare nu au fost examinați pentru miocardită, una dintre cele mai grave leziuni cauzate de vaccinurile anti-covid-19. Dr. Andrew Bostom, care nu a fost implicat în studiu, a declarat pentru The Epoch Times că monitorizarea ulterioară celor 30 de zile ar fi dezvăluit inflamații ale inimii și potențial țesut cicatricial sau bătăi neregulate ale inimii.

De asemenea, un studiu din 2022 din Thailanda, a constatat că 29% dintre adolescenți au suferit leziuni cardiovasculare în urma unei a doua doze de vaccin ARNm Pfizer. Din cei 301 adolescenți studiați, aproape o treime au suferit dureri în piept după vaccinare, iar șapte au fost mai târziu diagnosticați cu inflamație a inimii.