ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate Winslet, cunoscută mai ales pentru rolul său din Titanic, îi sfătuieşte pe părinţi să monitorizeze timpul pe care copii lor îl petrec pe reţelele de socializare şi afirmă că cei mici ar trebui să folosească jocuri care nu implică un touch screen.

Kate Winslet, ce joacă rolul principal în noul film bazat pe viata lui Steve Jobs, mai spune că părinţii ar trebui "să ia iPad-urile din mâinile copiilor" deoarece aceştia "îşi pierd controlul" în lumea virtuală a reţelelor de socializare.
 
"Cred că părinţii pierd controlul asupra copiilor lor, mai ales dacă sunt părinţi ocupaţi. Este foarte greu să simţi pulsul lucrurilor tot timpul. Este adevărat că (n.r. ipadurile, reţele de socializare) pot fi o puternică resursă educaţională dar doar dacă sunt folosite corect. Problema este, însă, că multe din aceste resurse nu sunt folosite corect, ci, sunt complet abuzate", a mai declarat actriţa pentru The Sunday Times, conform Telegraph.

Starul din Titanic le mai transmite părinţilor "să rămână într-o legătură strânsă" cu copiii lor şi insistă asupra folosirii jocurilor ce nu implică un touch screen. 
 
"Luaţi aparatele din mâinile lor. Nu îi lăsaţi să doarmă cu ele. Jucaţi mai bine Monopoly. Desenaţi jocuri. Eu când ies în oraş cu copii iau mereu creion şi hârtie", spune Kate Winslet.

Kate Winslet a mai afirmat că nu permite accesul reţelelor de socializare în casa sa şi îi sfătuieşte pe părinţi să fie aproape de copii lor

"Trebuie să fiţi mereu aproape de copii voştri. Totul se reduce la asta. Când vor să se ducă în camera lor pentru o oră pentru a face ceva, trebuie să ştiţi ce anume fac acolo. Trebuie să puneţi la punct controlul parental", a mai adăugat actriţa.

Kate Winslet joacă rolul lui Joanna Hoffman, fosta directoare de marketing al Apple, la nivel internaţional, care a lucrat cot la cot cu Steve Jobs încă de la începuturile companiei americane.

Starul lui Titanic, în vârstă de 40 de ani, are trei copii: Mia (15 ani), Joe (11 ani) şi Bear (23 de luni)