ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am primit la redacție o petiție inițiată de doi tineri basarabeni, juristul specializat în drept penal Cristi Cojocari și studenta la Drept Augustina Rusnac, adresată, pe 20 mai 2024, Agenției Naționale pentru Sănătate Publică din Republica Moldova, referitoare la Tratatul pandemic al OMS, tratat promovat insistent de Big Pharma și de toți cei mituiți de aceasta. Documentul ar urma să fie adoptat în cadrul celei de-a 77-a Adunări Generale a OMS la Geneva, care va avea loc în doar câteva zile, în perioada 27 mai 2024 - 01 iunie 2024. Redăm mai jos petiția inițiată și transmisă de cei doi tineri curajoși:

Către: Agenția Națională pentru Sănătate Publică
Adresa: mun. Chișinău, str. Gheorghe Asachi 67a; MD-2028
E-mail: office@ansp.gov.md; Tel: 022 574-689

Din partea: 1. Cristi Cojocari
Adresa: mun. Chișinău;
E-mail: MD-

2. Augustina Rusnac
Adresa: mun. Chișinău
E-mail: MD-

În conformitate cu art. 1, 2, 7, 24, 34, 52, 54 din Constituție; art. 9, 18, 64 al. (1), 72 al. (2), 73, 75, 77 din Codul Administrativ, înaintez prezenta,

PETIȚIE

Subsemnații, prin prezenta dorim să vă atragem atenția asupra pericolului iminent prin care Republicii Moldova la ora actuală îi este atentată suveranitatea, independența, garantată prin Legea Supremă a Statului, acțiuni pretins cauzate în cazul eventualei semnări de RM a ,,Tratatului Pandemic al OMS’’promovat insistent de corporațiile gigante din industria farmaceutică și medicală. Documentul respectiv ar urma să fie adoptat în cadrul celei de-a 77 Adunări Generale a OMSla Geneva, care va avea loc în perioada 27 mai 2024 - 01 iunie 2024, și ulterior fiind semnat de cele 194 țări ale lumii. Linkul sursei:https://www.who.int/about/accountability/governance/world-health-assembly/seventy-seventh.

Prin modificările radicale la Reglementările Internaționale în Domeniul Sănătății, se propune ca OMS să fie transformată dintr-o instituție internațională cu funcții consultative într-o agenție ce emite decizii obligatorii pentru toate statele membre. Astfel, spre exemplu, o decizie luată de către Directorul General OMS, va purta un caracter imperativ și obligatoriu pentru toate statele membre. Adică, acesta va putea dispune declararea cu de la sine putere o pandemie la nivel mondialce va perturba din nou viața tuturor cetățenilor, mai mult decât atât, va dicta măsuri contra bunei funcționări a economiei și a societății în ansamblu, tot el va dispune dreptul discreționar de a dicta ce tratamente să urmeze orice cetățean, care anume medicamente să le administreze, vaccinuri și restricții să devină în viitor obligatorii pentru toți.

Aceste măsuri, ar putea fi impuse ca urmare a pretinsei pandemii Covid-19 care a provocat milioane de ,,morți subite’’din cauza serurilor experimentale, orspre exemplu, Ministerul Sănătății de comun cu CNESPau promovat insistent vaccinul AstraZeneca, și această companie farmaceutică în prezent din cauza efectelor adverse ale vaccinului său - a fost îngropată în peste 80 procese de judecată în Marea Britanie. Link:https://www.activenews.ro/stiri/AstraZeneca-ingropata-in-peste-80-de-procese-din-cauza-efectelor-adverse-ale-vaccinului-COVID-185555- Potrivit The Telegraph, "Cazurile de testare ar putea deschide calea pentru până la 80 de cereri de despăgubiri în valoare estimată de 80 de milioane de lire sterline [98,3 milioane de dolari] pentru o nouă afecțiune cunoscută sub numele de trombocitopenie și tromboză imunitară indusă de vaccin(VITT), care a fost identificată de specialiști în urma lansării vaccinului COVID-19 de la AstraZeneca".

Ca urmare a acestora, la data de 30.04.2024,AstraZeneca a recunoscut la nivel mondial în instanța de judecată că vaccinurile sale provoacă tromboză și decese, astfel cine din demnitarii Ministerului Sănătății al RM vor purta răspundere delictuală civilă/ penală pentru obligarea cetățenilor să se vaccineze cu un ser experimental???https://point.md/ru/novosti/v-mire/vaktsina-astrazeneca-ot-koronavirusa-mozhet-vyzvat-tromboz-kompaniia-priznala-eto-v-sude/

Or,potrivitart. 2 al. (2) din Constituție ,,Nici o persoană particular, nici o parte din popor, nici un grup social, nici un partid politic sau o altă formațiune obștească nu poate exercita puterea de stat în nume propriu’’.Constituția este sacră și nici un act juridic, nici o lege care contravine prevederilor acesteia, nu are putere juridică.

OMS, sub pretextul că-i pasă de sănătate, servește de fapt „elitei” financiare și politice internaționale promovând planurile fasciste prin distrugerea majorității populației planetei, instaurarea fascismului medical global, un lagăr de concentrare digital pentru supraviețuitori. Aceștia au anunțat direct planuri de reducere a populației planetei de la 8,2 la 0,5miliarde de oameni, adică distrugerea a peste 7,5 miliarde de oameni! Există informații în domeniul public că „pandemiile” provocate de om sunt create în mod deliberat în întreaga lume folosind viruși crescuți artificial în laboratoare, iar apoi OMS ca un salvator fictive, va salva lumea de acești viruși prin introducerea restricțiilor sale.

Însă prin urmare, un probatoriu pertinent și concludent privind vaccinurile dăunătoare, au fost deja căpătate. Spre exemplu medicii kenyeni au descoperit componente abortive în vaccinurile OMS.Medicii indieni au acuzat vaccinurile OMS împotriva poliomielitei de cauzarea bolii. De asemenea, medicii din Republica Cehă, în 2009, au găsit virusuri gripale mortale în vaccinurile antigripale furnizate de OMS - o rată a mortalității de peste 60%.Se raportează că adolescenții din țările europene vaccinați cu vaccinurile OMS împotriva gripei porcine au dezvoltat o boală teribilă a sistemului nervos - narcolepsia.

Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminalesub genericul OMS? Mai mult, OMS a fost condamnată în mod deschis pentru infracțiuni medicale de mai multe ori, în special în anul 2009 și 2016. Bill Gates însuși a recunoscut public că vaccinurile OMS s-au dovedit a fi mult mai dăunătoare decât virusul Covid-19 în sine. Prin urmare, considerăm că acei oficiali moldoveni care promovează interesele OMS, apartenența țării noastre la OMS, sunt niște trădători de stat.

Semnarea „Tratatului Pandemic”, potrivit Directorului general al OMS, Tedros Ghebreyesus, implică înființarea unui organism supranațional pentru combaterea viitoarelor „pandemii”. Ei declară pregătiri pentru o nouă „pandemie” a unei „boli X” încă necunoscute. Adică OMS se pregătește deja pentru ceva care de fapt încă nu există.Există publicații conform cărora Coronavirusul a fost creat în laboratoarele din SUA. Crearea virusului a fost raportată încă din2015de jurnalul medical autorizat Nature Medicine. Virusul a fost creat de 12 virologi americani, doi oameni de știință chinezi de la Institutul de Virologie din Wuhan și un om de știință elvețian de la Institutul de Biomedicină din Zurich.

Se știe că scenariul „pandemiei Covid-19” a fost un plan publicat oficial de Fundația Rockefeller încă din 2010 în raportul său semnat de Henry Kissinger. Purtarea obligatorie a măștilor, blocări, măsurarea temperaturii - toate aceste presupuse măsuri anti-Covid au fost descrise în acest raport.

Cu privire la aspectul pandemic în Republica Moldova, re-amintim că prin răspunsul ANSP nr. 01-14/3-355 din 27.01.2023, ANSP indică,,Gradul în care aceste vaccinuri protejează împotriva Covid-19 la unul sau doi ani după vaccinare va fi determinat ulterior. Deci durata protecției este încă evaluată, în curs de evaluare în studii clinice’’. Deasemenea, mai menționează și faptul – ,,...(nici un vaccin dezvoltat până acum nu oferă o protecție de 100%). De aceea, posibilitatea de infectare persistă la orice persoană, fie chiar și vaccinată’’.

Pedata de 26.04.2024, de către Ministrul Sănătății al RM, Ala Nemerenco, a demarat Proiectul Fondului Pandemic, care are ca drept scop fictiv și pretins „Îmbunătățirea pregătirii și a răspunsului la pandemii prin consolidarea infrastructurii, resurselor umane, a supravegherii și a sistemelor avansate de laborator în Republica Moldova”https://ms.gov.md/comunicare/lansarea-proiectului-fondului-pandemic-privind-raspunsul-la-pandemii/.

Astfel, prin așa proiecte, se subînțelege că OMS pregătește noi pandemii care potrivit surselor globale, se stabilesc a fi inițiate la sfârșitul anului 2024, începutul anului 2025, una din ele fiind ,,Boala X’’

Prin urmare: Pentru a asigura transparența comunicării și esența mesajului transmis, solicităm respectarea procedurii și continuarea discuțiilor doar în varianta scrisă.

Solicităm să răspundeți în scris la următoarele 7 întrebări:

1. Cine este persoana care reprezintă Republica Moldova la cea de-a 77 sesiune a Adunării
Generale ale OMS,
programată să înceapă la data de 27 martie 2024?

2. Cine este persoana care va semna Tratatul Pandemic al OMS din partea și în numele Republicii
Moldova,
în cadrul celei de-a 77-a Adunări Generale ale OMS, programată să înceapă la data de 27
mai 2024?

3.În cazul în care există o delegație formată din mai multe persoanecare va participa în numele
Republicii Moldova, la cea de-a 77-a Adunare Generală a OMS care va începe în 27 mai 2024,care
este componența nominală a acestei delegații?

4. Care sunt atribuțiile legale ale persoanei semnatare din partea și în numele Republicii Moldova,
de a semna astfel de acte precum Tratatul Pandemic? Pe ce norme juridice se întemeiază? Oare
aceste acțiuni nu contravin Constituției RM?

5. Având în vedere ultimele noutăți privind compania AstraZeneca, care este autoritatea
publică/persoana care poate purta răspundere penală atât pentru dezinformarea cetățenilor în
legătură cu vaccinurile experimentale, cât și pentru cauzarea ef. adverse după vaccinare?

6. Care este în medie în Republica Moldova, mărimea compensației prejudiciului biologic cauzat
prin efectele adverse după vaccinare? Dar în cazul decesului după vaccinare?

7. Care este poziția ANSP cu privire la semnarea Tratatului Pandemic al OMS?


Rapoartele privind efectele secundare și decesele pot fi vizualizate în sistemul american Vaers și sistemul european Eudra Vigilance.

Declarăm că potrivit art 34 Constituție (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngradit (2) Autoritățile publice , potrivit competențelor ce le revin , sînt obligate să asigure informarea corectă a cetățenilor asupra treburilor publice și asupra problemelor de interes personal .

Astfel , solicităm de a primi răspuns în scris la aceste 7 întrebări și de a fi notificat la e-mailul - _____________________.


Cu respect și considerație, juriștii

Cristi Cojocari __________________________


Augustina Rusnac __________________________