ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopia Caransebeșului strânge ultimii bani pentru deschiderea Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România.

Ridicarea complexului din Caraș-Severin, destinat suferinzilor depistaţi în stadiul inițial al bolii, a început în 2012, la inițiativa obștii Mănăstirii Nera și a doctorului Pavel Chirilă. Proiectul de la Slatina-Nera s-a bucurat încă de la început de binecuvântarea și sprijinul Preasfințitul Părinte Lucian Mic, Episcop al Caransebeșului.
 
Prima etapă a proiectului va fi încheiată pe data de 16-17 noiembrie a acestui an, când se va face predarea-primirea celor patru pavilioane ale departamentului de cercetare, dotate pe lângă aparatul RMN cu întreaga aparatură de laborator necesară.
 
Până în martie 2016 trebuie să se încheie și construirea celor trei pavilioane destinate găzduirii pacienților. Dacă doriți să contribuiți la terminarea lucrărilor, o puteți face accesând acest link.