Episcopia Caransebeșului strânge ultimii bani pentru deschiderea Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România.

Ridicarea complexului din Caraș-Severin, destinat suferinzilor depistaţi în stadiul inițial al bolii, a început în 2012, la inițiativa obștii Mănăstirii Nera și a doctorului Pavel Chirilă. Proiectul de la Slatina-Nera s-a bucurat încă de la început de binecuvântarea și sprijinul Preasfințitul Părinte Lucian Mic, Episcop al Caransebeșului.
 
Prima etapă a proiectului va fi încheiată pe data de 16-17 noiembrie a acestui an, când se va face predarea-primirea celor patru pavilioane ale departamentului de cercetare, dotate pe lângă aparatul RMN cu întreaga aparatură de laborator necesară.
 
Până în martie 2016 trebuie să se încheie și construirea celor trei pavilioane destinate găzduirii pacienților. Dacă doriți să contribuiți la terminarea lucrărilor, o puteți face accesând acest link.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews