ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul britanic Andrew Bridgen a postat pe Youtube discursul său în Parlamentul britanic, de la prima dezbatere din lume despre problema globală a deceselor în exces. Discursul a fost susținut pe 20 octombrie 2023. Mai jos oferim o selecție tradusă cu cele mai importante fragmente din discursul său:

S-au înregistrat mai multe decese în exces din iulie 2021 decât în întregul an 2020. Decesele în exces lovesc oameni în floarea vârstei, dar nimănui nu pare să-i pese. Mă tem că istoria nu va judeca acest Parlament cu bunăvoință.

A fost nevoie de mult efort și de peste 20 de respingeri până să ni se permită, în cele din urmă, să abordăm acest subiect și, în sfârșit, suntem aici pentru a discuta despre numărul oamenilor care mor. Nimic nu poate fi mai grav. Numeroase țări înregistrează în prezent o rată mare de mortalitate subită și nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Este destul de normal ca numărul deceselor să fluctueze în sus și în jos din întâmplare, dar ceea ce vedem acum este un pattern repetat în mai multe țări, iar creșterea nu a încetat.

Existau aproape două decese în exces pe zi în a doua jumătate a anului 2021 în rândul băieților cu vârste între 15 și 19 ani, dar potențial chiar mai mult dacă cei trimiși la medicul legist ar fi fost pe deplin incluși. Într-o revizuire judiciară a deciziei de a vaccina copiii și mai mici, ONS a refuzat în instanță să ofere detalii anonimizate despre acele decese. A recunoscut că datele pe care le deținea erau semnificative din punct de vedere statistic. A spus:
„ONS recunoaște că ar putea fi efectuate mai multe cercetări pentru a examina ratele mortalității în rândul tinerilor în 2021 și intenționează să facă acest lucru odată ce vor fi disponibile mai multe date valabile.”

Câte decese în exces în rândul tinerilor cu vârsta între 15 și 19 ani vor mai fi necesare pentru a declanșa o astfel de investigație? Cu siguranță ONS are responsabilitatea de a colecta date de la medicii legiști pentru a produce informații în timp util.

Au existat puțin peste 14.000 de decese în exces la persoanele sub 65 de ani înainte de vaccinare din aprilie 2020 până la sfârșitul lunii martie 2021. Însă, de atunci, au existat peste 21.000 de decese în exces, fără a lua în considerare problema întârzierii înregistrării, iar majoritatea acestor decese – 58% dintre ele – nu au fost atribuite covid. Am dat peste cap viața întregii societăți înainte de vaccinare de teama deceselor în exces cauzate de covid, dar astăzi avem mult mai multe decese în exces, chiar în rândul persoanelor mai tinere, și se menține o tăcere ciudată. Dovezile sunt fără echivoc. A existat o creștere clară treptată a mortalității după lansarea vaccinărilor. A existat o scădere în iarna 2021-2022 pentru că au fost mai puține decese din cauze respiratorii decât se aștepta, dar, în rest, excesul s-a menținut permanent la acest nivel ridicat.

Datele de la ambulanțe pentru Anglia oferă alte indicii. Apelurile la ambulanță pentru situații de urgență care pun viața în pericol au fost un număr constant de 2.000 de apeluri pe zi până la lansarea vaccinului. Ulterior, au crescut la 2.500 zilnic, iar apelurile au rămas la acest nivel de atunci. Toate sistemele de supraveghere concepute pentru a detecta o problemă de siguranță semnalau roșu, dar nimeni nu acorda atenție acestui lucru. Numărul solicitărilor de ajutoare pentru persoanele care au dezvoltat o dizabilitate și nu puteau lucra s-a ridicat odată cu lansarea vaccinurilor și au continuat să crească de atunci. Același lucru s-a constatat și în SUA, creștere care a început, de asemenea, odată cu lansarea vaccinului, nu cu apariția covid. Un studiu care să stabilească statutul de vaccinare al unui eșantion de astfel de solicitanți ar fi relativ rapid și ieftin de efectuat, totuși nimeni nu pare interesat să afle aceste informații vitale. Oficialii au ales să închidă ochii la aceste date tulburătoare, incontestabile și înfricoșătoare.

(...) Pentru a preveni o singură spitalizare covid, a fost nevoie să se injecteze peste 1.500 de persoane. Datele studiului au arătat că unul din 800 de persoane injectate a suferit un eveniment advers grav, ceea ce înseamnă că au fost spitalizați sau au dezvoltat o afecțiune care le-a pus viața în pericol sau le-a schimbat radical viața. Riscul pentru aceasta a fost de două ori mai mare decât șansa de a preveni o spitalizare covid. Facem rău unui om din 800 de oameni pentru a salva unul din 20.000. Aceasta e nebunie!
...
Covid a ucis în mod disproporționat oameni din minoritățile etnice și grupurile socioeconomice defavorizate în timpul pandemiei. În 2020, decesele în rândul celor mai defavorizați au crescut cu 23%, comparativ cu 17% în rândul celor mai puțin defavorizați. Cu toate acestea, din 2022, modelul s-a inversat, înregistrându-se 5% exces de mortalitate în rândul celor mai defavorizați, comparativ cu 7% în rândul celor mai puțin defavorizați. Aceste decese sunt cauzate de ceva diferit.

În 2020, cel mai mare exces a fost înregistrat în rândul cohortelor mai în vârstă și au existat mai puține decese decât se aștepta în rândul celor mai tineri. Totuși, din 2022, cohorta de 50 până la 64 de ani a înregistrat cel mai mare exces de mortalitate. Chiar și cele mai tinere grupe de vârstă înregistrează acum un exces substanțial, existând un exces de 9% la cei sub 50 de ani din 2022, comparativ cu 5% la grupul celor de peste 75 de ani.

Așadar, trebuie să ne întrebăm: de ce mor oamenii? Din 2022, a existat un exces de 11% al deceselor cauzate de boli cardiace ischemice și un exces de 16% al deceselor cauzate de insuficiență cardiacă.

Dr. Clare Craig de la HART – Health Advisory & Recovery Team – a evidențiat pentru prima dată o creștere treptată a apelurilor pentru stopuri cardiace după lansarea vaccinului în mai 2021. HART și-a exprimat în mod repetat îngrijorarea cu privire la creșterea deceselor din cauze cardiace și are toate motivele să fii îngrijorată. 

Patru participanți din grupul vaccinat din studiul Pfizer au murit din cauza stopului cardiac, comparativ cu doar unul din grupul placebo. În total, au existat 21 de decese în grupul vaccinat până în martie 2021, comparativ cu 17 în grupul placebo. Există anomalii grave în ceea ce privește raportarea deceselor în acest studiu, raportarea deceselor din grupul vaccinat durând mult mai mult decât cele din grupul placebo. Acest lucru arată o părtinire semnificativă.

Un studiu israelian a arătat în mod clar că o creștere a internărilor din cauze cardiace în rândul persoanelor cu vârsta între 18 și 39 de ani este corelată cu vaccinarea, nu cu covid. Au apărut acum mai multe studii post-mortem care demonstrează o legătură cauzală între vaccinare și boala coronariană care duce la deces, până la patru luni după ultima doză. Trebuie să ne amintim că studiul de siguranță a fost scurtat la doar două luni, astfel că nu există nicio dovadă privind siguranța vaccinului dincolo de acest interval.

Singurul loc care ne poate ajuta să înțelegem ce a cauzat această situație este Australia, care nu avea aproape niciun caz de covid atunci când au fost introduse pentru prima dată vaccinurile, ceea ce îl face grupul de control perfect. Statul Australia de Sud a avut doar 1.000 de cazuri de covid în întreaga populație până în decembrie 2021, înainte de sosirea omicron. Care a fost impactul vaccinării acolo? În rândul persoanelor cu vârsta între 15 și 44 de ani, a existat un număr istoric de 1.300 de prezentări pe lună la unitățile de urgență din cauze cardiace. Odată cu lansarea vaccinului pentru persoanele sub 50 de ani, numărul a crescut la peste 2.172 de cazuri în noiembrie 2021 numai la această grupă de vârstă, ceea ce a însemnat cu 67% mai mult decât de obicei. În general, 17.900 de australieni din stat au avut o urgență de natură cardiacă în 2021, comparativ cu 13.250 în 2018, ceea ce reprezintă o creștere de 35%. Vaccinul este în mod clar suspectul numărul 1 și nu poate fi considerată o coincidență. Mortalitatea în Australia a crescut de la începutul anului 2021, iar această creștere este legată de decesele din cauze cardiace.

Aceste decese în exces nu sunt cauzate de îmbătrânirea populației, deoarece sunt mai puține decese din cauza bolilor bătrâneții. Aceste decese nu sunt un efect al covidului, deoarece au survenit în locuri în care covidul nu a ajuns.
(...)
Autoritățile de reglementare nu și-au îndeplinit datoria de a proteja publicul. Au permis ca aceste produse noi să sară peste testele cruciale de siguranță și să fie descrise drept vaccinuri. Nu au insistat ca testele de siguranță să fie făcute în anii de la acordarea primei autorizații temporare de urgență. Chiar și acum, nimeni nu ne poate spune ce cantitate de proteină este produsă prin vaccinare și pentru cât timp.

Procesele de producție în masă a vaccinurilor folosesc Escherichia coli și prezintă un risc de contaminare cu ADN din bacterii, precum și cu pereții celulelor bacteriene, care pot provoca reacții periculoase. Acest fapt nu este teoretic; este acum o dovadă solidă care a fost confirmată de mai multe laboratoare din întreaga lume. Vaccinurile ARNm au fost contaminate cu ADN, care a depășit cu mult nivelurile permise obișnuite. Având în vedere că acest ADN este închis într-un sistem de livrare de nanoparticule lipidice, este plauzibil faptul că și nivelurile permise ar fi fost mult prea mari. Se știe că aceste nanoparticule lipidice pătrund în fiecare organ al corpului. Pe lângă faptul că asta poate cauza unele dintre reacțiile adverse grave care au fost observate, există un risc serios ca acest ADN bacterian străin să se introducă în ADN-ul uman. Va investiga cineva aceste aspecte grave? Nu vor face asta.